Кандидатът за президент на Демократическата партия Робърт Ф. Кенеди-младши представи

...
Кандидатът за президент на Демократическата партия Робърт Ф. Кенеди-младши представи
Коментари Харесай

Долар подкрепен с Биткойн – лудата идея на Кенеди-младши

Кандидатът за президент на Демократическата партия Робърт Ф. Кенеди-младши показа серия от политически оферти, свързани с Биткойн, които има намерение да приложи, в случай че бъде определен за президент през 2024 г. 

Един от основните му проекти е да поддържа щатския $ с Биткойн (BTC) – ход, който съгласно него ще докара до превръщането на Съединените щати в значима мощ в бранша на крипто пазарите и блокчейн технологии. Освен това Кенеди-младши предлага вложителите да бъдат освободени от заплащането на налози върху финансовите облаги, осъществени от Биткойн.

По време на събитието “ Кенеди-младши решително съобщи, че неговата администрация ще подсигурява, че конвертирането на Биткойн в щатски $ ще остане освободено от налози върху финансовите облаги. Според него препоръчаното освобождение ще подтиква вложенията и ще подтиква предприятията да развиват бизнеса си в Съединени американски щати вместо в други удобни за крипто юрисдикции като Сингапур или Швейцария.

Кенеди изясни, че процесът ще бъде еволюционен и че според от триумфа на проекта той ще поправя размера на поддръжката за $.

“ “, сподели той.

Кенеди-младши е звучен бранител на Биткойн и блокчейн технологията като цяло. В тирада, произнесена по-рано, той изрази ангажираността си с гарантирането на правата на физическите лица за независимо настойничество на техните Биткойн активи.

Политикът акцентира, че Биткойн не би трябвало да се смята за скъпа книга и не би трябвало да бъде обект на държавни регулации в международен мащаб.  

Той разкритикува предходните администрации за потреблението на фиатни валути за финансиране на войни по света, като уточни, че въвеждането на фиатните валути е било най-вече за финансиране на войни.

Кенеди-младши изрази желанията си към базовите валути, защото те постановат бистрота и отчетност, изисквайки публично утвърждение за финансиране на начинания като войните, за разлика от скрития налог инфлация, обвързван с печатането на пари без публично единодушие.

Застъпвайки се за тези политики, Кенеди-младши има за цел да промени финансовия пейзаж и да сложи Съединени американски щати отпред на революцията на криптовалутите .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР