Кандидатът за кмет на Варна от коалиция “Алтернативата на гражданите

...
Кандидатът за кмет на Варна от коалиция “Алтернативата на гражданите
Коментари Харесай

Христо Димитров: Всеки район трябва да има спешен кабинет

Кандидатът за кмет на Варна от коалиция “Алтернативата на жителите ” Христо Димитров се разгласи за основаването на незабавни медицински кабинети във всеки регион. В момента на територията на Община Варна действат едвам два центъра за незабавна здравна помощ в МБАЛ " Света Анна " и УМБАЛ “Св. Марина ”.

“Не може огромни региони като Аспарухово и Владиславово да нямат незабавен медицински и дентален кабинет. Особено в Аспарухово, където напредването на коли за спешна помощ е подвластно и от трафика по моста. Един от целите ни ще е да работим за по-справедлив достъп до животоспасяващи медицински услуги ” – безапелационен е Христо Димитров.
В листата за общински съветници на “Алтернативата на жителите ” Варна не липсват лекари. Сред претендентите са доцент доктор Мартин Бърнев (преференция 123) – ортопед-хирург и учител в Медицинския университет – Варна, проф. Никола Колев (преференция 137) - най-младият доцент и професор в региона на хирургията в България, както и Радостин Иванов (преференция 133) – доктор специализант в Клинична лаборатория.

Сред другите цели на претендента с номер 24 Христо Димитров и неговия екип са подобряването на координацията сред обособените детайли в здравната система, качеството на обслужване на пациентите и построяването на актуален Спешен център.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Местни избори 2023. Спонсорирана обява.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР