Кандидатът за депутат от ДБ - Елисавета Белобрадова (втората отляво-надясно

...
Кандидатът за депутат от ДБ - Елисавета Белобрадова (втората отляво-надясно
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова направи диванния политик Слави за 2 стотинки

Кандидатът за народен представител от Демократична България - Елисавета Белобрадова (втората отляво-надясно на снимката), съпостави със земята Слави Трифонов, който нощес опитва да натрупа точки като пусна статус, е гледа мача Северна Македония - България и разви странни тези. Известната в обществените мрежи като Letiashtata Kozzila Erato дама обаче го попиля, с доста истини и логичност.

ЕТО КАКВО НАПИСА Пожарна охрана ТЕМАТА ЕЛИСАВЕТА БЕЛОБРАДОВА:

" Седя и виждам мача България - Северна Македония ” написа в следващия си статус Слави Трифонов и това начало обобщава всичко, което той е направил по тематиката Република Северна Македония откогато се помня.

Ако писането на статуси беше политика, аз също щях да си купя диван, само че действителността е, че политика се прави на терен. Ходи се в Република Северна Македония, приказва се с хората, приказва се с организациите на българите в Македония. Ходи се в Прилеп, Битоля, Крива Паланка, Охрид и Скопие.

Ходи се по обществени институции, върви се в българския културен център. Върши се работа. Ако РАБОТААААААА! го викахме толкоз мощно, колкото МАКЕДОНИИИИИЯЯЯЯ и в случай че някой беше приключил изобщо нещо последните към този момент 13 години, нямаше да сме на това състояние.

А, и би трябвало доста същински усеща в сърцето за Македония. Истинска любов.

Наместо това огромният политически водач гледа мач. На този мач има агитки, които създават вест под великодушното дарителство на избрани политически сили в Република Северна Македония, а той това чака.

Човек от диван, нестъпвал в Народното събрание, нестъпвал последните години в Северна Македония, си прави политическа предизборна акция, стъпвайки на мнението на футболни агитки.

Изключително неприятна атмосфера за тима на България, ужасно е, че всички играчи се държаха като почтени жители на България, а и победиха, каквато е и огромната цел на всяко съревнование.

Лошо е когато политическите водачи са просто следващата агитка, която крещи с пликче семки в профил.

И дано не забравяме най-важната поанта - в огромния геополитически мач, когато Република Северна Македония и Република България враждуват, печели Русия.

Този мач го гледаме от десетилетия - проведен, заплатен, платен и продаден със съответните диванни глашатаи. Но и на това му свършва времето.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР