Кандидатът за член на Управителния съвет на БФ Волейбол Николай

...
Кандидатът за член на Управителния съвет на БФ Волейбол Николай
Коментари Харесай

Николай Иванов: Полагането на здрава основа при подрастващите ще реши много проблеми

Кандидатът за член на Управителния съвет на БФ Волейбол Николай Иванов даде изявление пред уеб страницата на федерацията, в което показа част от своите хрумвания, които ще се опита да вкара в родния волейбол, в случай че се стигне до избора му.

Бившият разпределител споделя, че се усеща стимулиран от опцията да работи за това българският волейбол да бъде изведен на друго равнище.

" Мотивира ме опцията, която се отваря пред волейбола, да го сложим на друго равнище - като работа с клубовете, като организация, макар че резултатите на представителните тимове в последните години не дават отговор на упованията. Аз съм убеден, че мотивация за всеки един от нас - хората, които обичат волейбола, които живеят и работят във волейбола, е да даваме своя принос за развиването му. В мое лице ще намерят човек, който не е зает с клубна принадлежност. Смятам, че имам нужната експертиза в спортно-технически аспект с опита ми, насъбран през годините във волейбола - у нас и в чужбина. Обичам да доправям това, което съм почнал, до сполучлив край. Голяма част от времето ми минава с интензивности, свързани с играта. Имам взор върху всичко, което се случва в българския волейбол, а и освен ", стартира Иванов.

Координаторът на националните тимове по волейбол разкри още, че полагането на здрави основи при подрастващите ще бъде основна част за разрешаването на част от проблемите у нас.

" Полагането на здрава основа при подрастващите ще реши доста проблеми. Доказано е във времето, че влагането на старания, сила и запаси при децата за тяхното образование си заслужава. Имаме образци от водещите страни във волейбола. Бих работил в посока на прерайониране на картата на България - за основаване на по-голяма опция за повече мачове при подрастващите в страната. На места има огромна конкуренция и децата играят доста мачове, тук-там завършват годината с 8-10 мача за целия сезон. Бих работил в посока ограничение на прекосяването на състезатели да играят в няколко възрасти. Прескачайки от възраст във възраст, няма трайно струпване на механически умения и се получава доста огромна обезценка при децата, която ги изхабява, и не стигат до огромния волейбол ", съобщи Николай Иванов.

Новите членове на Управителния съвет на БФ Волейбол ще бъдат определени по време на идващото Общо заседание на централата на 24 март.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР