Канал 3С реформите в ГЕРБ и БСП те може да

...
Канал 3С реформите в ГЕРБ и БСП те може да
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Акули по места ще изядат с парцалите Слави Трифонов, ако влезе в политиката преди местни избори

Канал 3

С промените в ГЕРБ и Българска социалистическа партия те може да си върнат терена, с цел да няма поява на нов политически популист, съгласи се и Росен Карадимов

Преди локални избори би било неточност да се появи подобен вид партия, каквато Слави Трифонов счита да прави - съсредоточено ядро от 5-6 души на национално равнище, с което той да се яви на локални избори. Ако Слави Трифонов се опита в този момент, на локални избори, да влезе в политическия живот, просто на локално равнище ще го изядат акулите с парцалите. Такава прогноза направи във  " Всичко коз "  политологът доцент Стойчо Стойчев за възможностите на триумф на нов политически състезател след евроизборите.



" Преди локални избори влиза политически индивид вид ГЕРБ, както те направиха пез 2007 година - с доста постоянна организация, с доста постоянни структури, които са доста лоялни и тясно свързани с председателството по места.  Има хора в регионалните градове, които единствено това вършат - локални структури на партиите, правили са такива не на една или две. Слави Трифонов няма при кого различен да отиде, при тях ще отиде и те ще го подведат кански, повярвайте ми! Ще станат общински съветници след което той няма да има безусловно никакъв надзор над тях ", безапелационен бе политологът.

С него се съгласи и другият посетител във " Всичко коз " - Росен Карадимов от Института за нов стопански прогрес. " Ниската интензивност на евроизборите бе правилно разчетена от огромните и систематични партии, този път жълтият картон бе доста добре забелязан от всички.



 

И двете партии (БСП, ГЕРБ) са в развой на ферментация и на промяна, и в случай че тя продължи достатъно съответно, съгласно мен те ще си върнат терена, който да не разреши появяването на нов политически популист. Изцяло склонен съм - преди локални избори такава поява е неуместна ", съобщи Росен Карадимов.

 

Мненията на двамата обаче се разделиха по въпроса за стабилността и процесите, които протичат в ГЕРБ и в Българска социалистическа партия след Европейски избори 2019 година

 

Какви тези опазиха във  " Всичко коз "  доц. Стойчо Стойчев и Росен Карадимов - вижте във видеото:



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР