Кампания в социалните мрежи на членове и симпатизанти на ГЕРБ

...
Кампания в социалните мрежи на членове и симпатизанти на ГЕРБ
Коментари Харесай

Как Фейсбук защита на Борисов предизвика критики и присмех

Кампания в обществените мрежи на членове и симпатизанти на ГЕРБ в отбрана на премиера Бойко Борисов провокира подбив и съществени рецензии във Facebook. Това стана на фона на продължаващите митинги против държавното управление и основният прокурор Иван Гешев.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева обнови профилната си фотография с надпис #Аз имам вяра на Бойко Борисов. Такъв надпис на фотографията са си поставили и други депутати от ГЕРБ – Десислава Атанасова, Димитър Главчев, Анна Александрова, Красимир Ципов и така нататък

Най-много реакции провокира точно решението на Караянчева да показва, че има вяра в премиера. Една от аргументите за това е записът от средата на юни, в който индивидът, чийто глас наподобява на този на премиера, изрича дебелашки вулгарни оценки по адрес на Караянчева.

" Това (без синьото балонче) е същинската профилна фотография на Цвета Караянчева - дамата, която Бойко Борисов назова в телефонен диалог ТКП (т**а кърджалийска п***ка, т.е. надарена кърджалийска председателка, нали), поради което той след това в символ на опрощение я целуна пред камерите по главата. Управляват ни хора без капка достолепие, които в решителен миг ще са първите избягали от отговорност. Такава липса на обикновено достолепие е пагубна за България, изключително във време на икономическа рецесия, каквато светът не е виждал от Втората международна война насам ", написа учителят Емил Джасим и показа профилната фотография на Караянчева, като към нея е добавено балонче с надпис: " Вярвам му, тъй като единствено истината споделя по телефона ".

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР