Камионът предизвикал подозрения сред полицейските служители, патрулирали в района. При

...
Камионът предизвикал подозрения сред полицейските служители, патрулирали в района. При
Коментари Харесай

Откриха труп и голямо количество канабис в камион с български номера в Гърция

Камионът провокирал съмнения измежду полицейските чиновници, патрулирали в региона. При инспекцията открили, че 56-годишният мъж, който е седял на шофьорската седалка, е мъртъв.

 

" Имаше признаци на манипулиране в каросерията на камиона, който превозваше колички за супермаркети, тъй че беше предизвестена Администрацията за битка с опиатите, чиито хора дойдоха на място с куче-следовател на име Луси “, написа изданието. След претърсването е намерено огромно количество канабис, прикрит измежду стоките. Общото му тегло е 58 кг и 906 грама. Канабисът е бил разпределен в 54 херметически затворени пликчета.

 

Незаконният товар е иззет дружно с камиона с български номера. Уточнява се, че той е потеглил от Испания, минал е с транспортен съд от Италия до Игуменица и е с последна дестинация Атина.

 

Разследването разкрива, че след локализирането на камиона в него се е опитал да проникне гражданин на Атина, който дружно с различен грък и още двама незнайни съучастници, които се търсят, са се пробвали да вземат дрогата. Извършителят е арестуван.

 

Срещу него и разпознатия грък е формирано дело за импорт на опиати за трафик, съставляващо углавно закононарушение, а задържаният е предаден на Прокуратурата. В момента тече досъдебно произвеждане за определяне и задържане на другите двама незнайни причинители. Паралелно с това ще бъде осъществена и аутопсия на тялото на лидера за определяне на аргументите за гибелта му.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР