Към днешна дата Маурисио Почетино е фаворитът за нов постоянен

...
Към днешна дата Маурисио Почетино е фаворитът за нов постоянен
Коментари Харесай

Пред Челси почти не остана избор за постоянен мениджър

Към днешна дата Маурисио Почетино е любимецът за нов непрекъснат управител на Челси, тъй като други разновидности към този момент съвсем няма, твърди журналистът Бен Джейкъбс от CBS Sports.

След уволнението на Греъм Потър в медийното пространство се завъртяха много имена, а някои като Луис Енрике даже организираха съответни диалози. Доскорошният ментор на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман също е бил обсъждан като вид, само че самият той се е отказал, твърди Фабрицио Романо. Венсан Компани пък, който върна Бърнли в елита на Англия, побърза персонално да се дистанцира от опцията да дойде на “Стамфорд Бридж ”.

Така в този момент Почетино е на напред във времето в сметките на притежателите на Челси. Още преди няколко дни се появиха информации, че с аржентинеца към този момент е сбъднат контакт.

Иначе сега отпред на “сините ” е Франк Лампард, само че договорът му е единствено до края на сезона. Отборът е неприятна серия от пет загуби в последните си шест мача и е отвън топ 10.

Маурисио Почетино пък е незает от предишното лято, когато беше освободен от Пари Сен Жермен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР