Калоян Колев записа голяма победа в своята кариера на MMA

...
Калоян Колев записа голяма победа в своята кариера на MMA
Коментари Харесай

Калоян Колев готов да даде реванш на Камен Георгиев

Калоян Колев записа огромна победа в своята кариера на MMA надпреварата SFC 7: Avatars, което се организира на 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада ". В клетката той се изправи против опитния Камен Георгиев, с който изкараха 5 рунда до съдийско решение. Благодарение на уменията си по битка и на прецизното съблюдаване на игровия проект, Калоян съумя да стигне до успеха след тежка 25 минутна борба.
 Страхотни страсти и борби на галавечерта по ММА SFC 7 Avatars @@@
"Не мога да кажа, че имах доста сложни моменти в този мач. Доминирах играта през всичките пет рунда и постановявах темпото. Бях по-добър в стойка, в клинч и на земята. Мисля че няма какво повече да се разяснява по въпроса. Имам ангажимент за мач със непознат конкурент преди лятото. След това ще обявим и детайлностите за реванша с Георгиев. Вече е говорено с промоутъра! ", съобщи изрично Калоян за MMA.BG.
 Страхотни страсти и борби на галавечерта по ММА SFC 7 Avatars @@@
"Очаквам реванш - уредникът е склонен, отправил е предложение към съперника ми, само че той се дърпа, " бе споделил преди този момент Камен за MMA.BG. "Щом го е боязън, да си стои във Facebook и да събира лайкове. Явно това го топли. Има и такива хора - умират си да ги ласкаят. Но да гледа записа - всяко държане за мрежата се санкционира с жълт картон, а в тази ситуация той трябваше да получи няколко. Най-трудното изобщо не беше в борбата. По време на подготовката трябваше да церя три разнообразни травми, а настрана и грип - три дни преди мача ", показа още Георгиев.

mma.bg
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР