Калина Кузманова публикува кадър, който предизвика възторг във всички нейни

...
Калина Кузманова публикува кадър, който предизвика възторг във всички нейни
Коментари Харесай

Секси мамче: Калина Кузманова подпали мрежата с перфектно тяло

Калина Кузманова разгласява кадър, който провокира екстаз във всички нейни почитатели. Красивата звезда от " София денонощно " сподели по какъв начин поддържа красивата си кожа, само че и тяло. Хубавицата се е отдала на спа процедури и сауна в прочут хотел в зимния ни курорт Банско, където от няколко дни се намира русокоската.

Виж още: Музикант къща не храни ли? Симона Загорова стартира нов забавен бизнес 

Тя е там дружно със фамилията си, а фотографията, която показа в Инстаграм провокира лавина от похвали. " Изглеждаш неповторимо ", " Много си секси, Калина ", " Уникална си ", и куп други сходни мнения, които се сипят под въпросните фотоси, на които Калина е облечена с бански от две елементи, а тялото ѝ е към този момент в съвършена форма, както е видно.

Виж още: " Истинска приказка ": Адам и Десита в рискова непосредственост, а почитателите пощуряха

Припомняме, че Калина стана майка за първи път преди по-малко от година, само че към този момент е в топ форма и не се тормози да покаже извивките си. Не знаем дали е постигнала тези резултати единствено с тренировки и спа процедури, само че сигурно тайната е и в дейните грижи към дребното ѝ момченце. 

Иначе лятото на Калина бе много интензивно и цялостно с пътешествия. И Калина, сходно на доста други родни звезди бе на отмора в хотелски комплекс край Свети Влас, а центърът на вниманието ѝ във всички изявления бе дребният Стефан, който опознава света и е бил запленен от водата.

Виж още: Официално е! Кайли Дженър сподели за първи път бременното си коремче

Изображение: https://www.instagram.com/kalina_kuzmanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР