Какво е спечелил Миро след като от 3 години е

...
Какво е спечелил Миро след като от 3 години е
Коментари Харесай

Миро проверява всичко за спирт след 3 години без капка алкохол

Какво е спечелил Миро откакто от 3 години е изцяло здравомислещ и не близнал и капка алкохол? „ Преди всичко имам повече мемоари “, това призна артистът пред водещата Зейнеб Маджурова по bTV. Той акцентира, че въобще не се майтапи. Решението му да спре алкохола пристигнало, не тъй като пиел, а тъй като пиел доста. „ Живеех от чашка до чашка “, напомни си артистът.

„ Благодарен съм всеки ден, че не пия “, сподели още Миро и добави, че ревизира безусловно всичко, което използва да алкохол. Това се отнася даже за бонбоните.
външна реклама
Зейнеб беше очевидно разчувствана от срещата си с артиста. Тя даже леко се тормози, че той може и да се появи, тъй като го нямаше в студиото секунди преди да го разгласи по сюжет. Водещата описа, че е слушала песните на Миро до момента в който е била бременна и го усеща доста непосредствен.

Миро и Зейнеб толкоз се зарадваха на срещата си в ефир, че даже направиха фотобомба на финала на утринния блок на bTV, като изскочиха ненадейно зад тила на водещите Биляна Гавазова и Златимир Йочев.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР