Какво е SEO оптимизацията? Search Engine Optimization или СЕО оптимизация на

...
Какво е SEO оптимизацията?
Search Engine Optimization или СЕО оптимизация на
Коментари Харесай

Какво е SEO и как се прави класиране на сайт в Google?

Какво е SEO оптимизацията?

Search Engine Optimization или Съд на Европейските общности оптимизация на уеб страница са комплекс от практики и тактики, които имат за цел да подобрят видимостта на уеб страницата ви в търсачките и да усилят приходите ви от него. Това се прави от хора наричани SEO оптимизатори или от цели SEO компании.

Основната цел на SEO е да усили трафика към уеб страницата ви посредством възстановяване на класирането му за подобаващи поръчки за търсене, по този начин наречените " основни думи ".

Съд на Европейските общности е основен аспект от онлайн маркетинга и ръководството на уеб уеб страниците. SEO-то включва изследването за основни думи и избора единствено на верните такива, по които да се работи. Това е идентифицирането на думи и изречения, които са свързани с вашия бизнес и е доста евентуално евентуалните клиенти да ги изписват в Гугъл, когато търсят избрана услуга или артикул.

Важно ли е да се прави?

Да, това е доста значимо за вашия бизнес. Ако уеб сайтът ви излиза един от първите в търсачките, ще бъде доста по-печеливш за вас. Ако уеб страницата ви е добре класиран и излиза в първите 10 резултата в търсачките, имате към 30-40% възможност за посещаване на вашия уебсайт от търсещия. Ако пък е от първите пет резултата, визитите ще са до 70% от общия брой търсения за съответната дума за търсене. А знаете ли, че има търсения в Гугъл.bg със стотици хиляди търсения месечно?

Търсачките непрестанно актуализират логаритмите си за търсене и по тази причина е нужно Съд на Европейските общности да е непрестанен развой. Инвестирането в Съд на Европейските общности оптимизация може единствено да ви даде по-добри доходи отсега нататък като ви класира в едно от челните места на търсачките. Конкуренцията в онлайн пространството носи и по-големите облаги за притежателите на уеб страници.

Къде да открия положителни SEO оптимизатори?

Едни от известните SEO оптимизатори са хората от екипа на 3Д Уеб Дизайн ЕООД. Като една от първите три такива компании в България, те оферират тази активност още от 2008-2009 година, и са класирали голям брой уеб сайтове на клиенти в Google досега.

Цените, които оферират са ниски, защото те не са медиатори и не аутсорсват, а са един от главните снабдители на този тип услуги в България - над 50 български IT компании ги употребяват като подизпълнител за услуги за копирайтинг и линк билдинг. Затова и могат да си разрешат налични по джоба на всеки българин цени. Били са лектори и водещи на над 50 курса, семинари и конференции за SEO.

SEO оптимизация и класиране на уебсайт в Гугъл не се вършат единствено със познания. Трябват и запаси!

3D Web Design има и други преимущества, също така да са една от първите компании с най-вече опит. Вече има много компании в България, които знаят по какъв начин се прави SEO оптимизация, това се учи на безчет курсове, семинари и даже в някои университети. Но SEO се прави освен със познания, а и с запаси. А 90% от SEO компаниите в България нямат запаси - множеството от тези компании нямат по повече от 20-30 уеб страницата тяхна благосъстоятелност.

Много на брой качествени уеб сайтове - това е едно от основните преимущества, които би трябвало да има компанията за Съд на Европейските общности оптимизация.

Можем да дадем дребен образец, с цел да е по-ясно защо става въпрос. Когато би трябвало да се класира уеб страница на един клиент в приблизително сложна ниша, ще ви трябват линкове (връзки, препратки към уеб страницата ви) от най-малко 30-50 разнообразни уеб страницата. Ако една компания за оптимизация има 50 уеб страницата нейна благосъстоятелност и би трябвало да бъде класиран уебсайт на тематика хранителни добавки или пък на тематика " авточасти ", то тази компания може да предложи изявления нормално в до 10-15 уеб страницата, тъй като няма по какъв начин всичките им уеб сайтове да са на тематика " авто " или " хранителни добавки ".

Естествено, компанията за SEO може да ви пусне изявления с линкове и в други уеб сайтове, които не са нейна благосъстоятелност. Но в този случай, тя се явява медиатор, т.е., купува изявленията от друга компания - притежател на съответния уебсайт, и просто ви ги препродава с надценка. А в този бизнес надценките нормално са най-малко 40-50%. Тоест, вие може да получите класиране на уеб страницата ви и от компания медиатор, само че ще го получите на 50 и повече % по-висока цена.

А в по-тежка ниша, когато ви трябват изявления с линкове в 100 или 150 уеб страницата? Ако ги поръчате и купите от медиатори, вие ще хвърлите доста пари напразно.

Затова и първото нещо, което един клиент би трябвало да попита Съд на Европейските общности компанията, към която се е насочил, е: Публикации в какъв брой разнообразни качествени уеб страницата можете да ми предложите на моята тема? И значимия миг е цената на която компанията ще ви ги предложи.

Как се прави класиране на уебсайт в Гугъл?

Накратко, правилото с цел да се класира уеб страницата ви в Google е:

- За лесни основни изречения можете да се класирате единствено със наличието вътре в уеб страницата ви.
- За сложни изречения класирането става със наличието на уеб страницата ви плюс линкове към уеб страницата ви от други уеб сайтове.

Тоест, колкото и качествено наличие да влагате вътре в уеб страницата ви, единствено с него не можете да излезете класирани в топ резултатите на Google за сложни основни думи с доста търсене. А от лесните не можете да спечелите доста пари.

Затова ви трябват препратки от други уеб сайтове (линкове, връзки), сочещи към уеб страницата ви. И те би трябвало да са от качествени уеб сайтове, от страници на изявления на вашата тема. Е, към този момент научихте за какво линковете са значими.

Линковете към момента са най-важния параметър от логаритъма на Гугъл

Линк билдингът е първата значима основна точка - построяването на препратки от уеб сайтове с високо качество към вашия уеб страница ще подобрят престижа и класирането на уеб страницата ви, и надлежно той ще стане доста по-добре откриваем от търсачките. Отделно, препратките към уеб страницата ви, като се изключи че ви класират в Google, ви докарват и пряк трафик от гости, които са кликнали и са посетили уеб страницата ви.

Важното тук е да се знае, че 50, 100 или 200 линка от един и същи уебсайт не правят съвсем никаква работа. Ако желаете да сте добре класирани в Гугъл, ви трябват 50 линка от 50 разнообразни уеб страницата - по един в уебсайт.

Как да получа линкове от 50 разнообразни уеб страницата евтино?

Кратко, тъкмо и ясно: 3D Web Design имат над 350 български уеб страницата. Всички уеб сайтове са на възраст от над 10 години. И имат едни доста ниски цени за издание в тях. Можете да се свържете с тях от тук:

Втория значим детайл на оптимизацията: Копирайтингът е значим!

Създаването на огромни размери от качествено наличие е различен значим аспект при Съд на Европейските общности оптимизацията. Висококачественото, информативно и ангажиращо наличие е належащо да включва освен естествено разпознатите основни думи, само че и да обслужва вашата целева публика. Това може да включва изявления в блогове, издание на публикации в новинарски уеб сайтове, видеоклипове и постове в обществени мрежи и други.

Копирайтърите са значима фигура тук, тъй като точно те пишат наличието, което се разгласява във всички тези онлайн мадии. И то го пишат по този начин, че то да се класира добре в Гугъл и да могат да привлекат вниманието на посетителите съответно към вашата услуга, вашия артикул и вашия бизнес.

3D Web Design има четири професионални текстописеца и изпълнени над 3000 поръчки за написване на огромни размери текстове за 11-те години през които оферират копирайтинг услуги. Написали са над 60 хиляди публикации със междинен размер от 400 думи всяка, и всичко това е оповестено на хиляди уеб сайтове в българския интернет.

Заключение: Да се класирам или да не се класирам, това е въпроса?

Можете да работите или да не работите със SEO компании като 3D Web Design - избора е ваш, компании има доста, цени има всевъзможни. Но чакането не оказва помощ - цените за SEO оптимизация и класиране в Google няма да станат по-ниски с течение на времето. А няма нищо по-хубаво от това да сте класирани и да печелите доста пари в този момент, сега.

Вече имате знанията по какъв начин да се класирате в Гугъл. Действайте!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР