Как ще се справи нашата здравна система с овладяването на

...
Как ще се справи нашата здравна система с овладяването на
Коментари Харесай

Подкаст: Как ще се справи здравната система с овладяването на епидемията

Как ще се оправи нашата здравна система с преодоляването на епидемията от ковид? В новия епизод на " Гласът на Капитал " това е главният въпрос, на който дават отговор публицистите Деси Николова и Алексей Лазаров. Те разясняват кои са най-ефективните ограничения за ограничението разпространяването на заболяването, каква е отговорността на управляващите и на жителите и за какво е значимо страната да има проект и по какъв начин да подтиква най-засегнатите стопански браншове. В подкаста ще чуете още положителни практики от европейските и азиатски страни, които ръководят най-добре рецесията.
АУДИО Гласът на Капитал: Как ще се оправи здравната система с преодоляването на епидемията Your browser does not support the audio tag.
Бележка от редактора: Записът е изработен на 12 март, преди държавното управление да разгласи, че желае да вкара изключително състояние.

" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Чуйте и предходния епизод:

Коронавирусът - а има ли хапче против суматохата
Разговор на Алексей Лазаров с психолога Слави Стоев за това за какво са заразни публичните страхове и какво да вършим, в случай че сме тревожни
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР