Как само един миг може да обърне кариерата на един

...
Как само един миг може да обърне кариерата на един
Коментари Харесай

Ще успее ли Уил Смит да спаси смъртно ранената си кариера?

Как единствено един момент може да обърне кариерата на един другояче сполучлив артист. Как една невъздържана страст може да съсипе години на ред труд и достижения, даже оценени с Оскар?

Уил Уил Смит от любим на публиката се трансформира в холивудски изверг, откакто зашлеви Крис Рок на церемонията по разпределяне на Оскарите предишния уикенд. И до момента в който светът разисква постъпката му, тя към този момент нанася трайни вреди на имиджа и кариерата на артиста. А какво още може да се случи?

Уил Смит може би е считал, че като бързо се покае за постъпката си, оправдавайки се с несъразмерни страсти от любов, ще почисти името си, до момента в който абсурдът още е в зародиш. Той сервира извиненията си още на сцената в първия си Оскар в ръце и даже получи бурни овции.  А след церемонията на празненството със звездите Смит театралничи и танцува със статуетката си, като че ли нищо не се е случило. А дали е съумял да избяга от бурята?

Когато се разсъни на идната заран, стихията се беше завихрила още повече. Всички говореха за скандалния пестник, за накърнената фамилна чест, за невъздържаната реакция, за насилието като отговор на обидата, за отбраната с принуждение, за сложното детство на Уил Смит и какви ли не още нюанси по тематиката.

„ Донякъде е полуда да се мисли, че този единствен случай може да унищожи десетилетия труд. Но беше толкоз обществено! Това е замайващ акт на егоизъм “, сподели Шарън Ваксман - основен редактор на The Wrap. Според мнозина името на филмовата звезда на Уил Смит е мощно опетнена. Агенти, продуценти и режисьори даже считат, че кариерата му в А-листата на най-хубавите холивудски артисти просто е свършила.

Ким Мастърс, основен редактор на Hollywood Reporter, също счита, че Смит е нанесъл големи вреди на имиджа си и като че ли за момент зачерта триумфите си във филмите „ Мъже в черно “, „ Денят на независимостта “, с цел да се спре просто на „ Лоши момчета “.

53-годишният Уил Смит до момента не е имал сходни обстановки и името му е било неопетнено.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР