Как реагирате, когато мъжът, с който сте, се отдръпне? Казвате

...
Как реагирате, когато мъжът, с който сте, се отдръпне? Казвате
Коментари Харесай

5 шокиращи неща, които трябва да направите, aко мъжът се отдръпне

Как реагирате, когато мъжът, с който сте, се отдръпне? Казвате му, че се чувствате употребена, изнервяте се, заливате го със съобщения… И в случай че той продължава да ви пренебрегва, се чувствате слаба и унизена. Тези пет метода ще ви оказват помощ да си върнете контрола над обстановката. Така че, продължавайте да четете.

Когато мъжът ви пренебрегва, знайте цената си!

Не постоянно избираме първата рокля, която намерим в магазина, нали? Дори и да ни харесва, отново не сме сигурни. Така че се отклоняваме и продължаваме да се оглеждаме. И в последна сметка разбирате, че тази рокля, която сте оставили доскоро, е била най-скъпата рокля в магазина. По същия метод една жена би трябвало да знае по какъв начин да резервира своята стойност, когато мъжът я пренебрегва.

Но за какво мъжете се държат по този начин?

Психолозите споделят, че мъжете могат да се оттеглен заради няколко аргументи:

– Гамофобия или боязън от обвързване
– Той се претрупва, тъй като всичко става прекомерно бързо или вие навлизате прекомерно мощно в персоналното му пространство
– Не е сигурен в възприятията си. Често мъжете се отдръпват, когато се влюбват
– Има неприятен опит във връзките и е внимателен
– Той е видял нещо за вас, което е червен байрак за него
– Харесва му да е самостоятелен
– Има още някой

Ето по какъв начин можете да имате висока стойност:

 

1. Вярвайте в себе си

Никой няма да повярва, че сте скъпа, в случай че вие не вярвате в това. Привлекателни са хора, които са уверени, ценят високо психологичното си здраве и не се отдават на отрицателна самооценка. Тези фактори също покачват удовлетворението от една връзка, което от своя страна покачва самочувствието на хората във връзката, както се удостоверява от това проучване. Ето за какво всеки желае да бъде с уверени хора.

 

2. Управлявайте здравословно страстите си, когато мъжът се отдръпне след фамилиарност

Когато мъжът се държи заинтригувано, а по-късно се отдръпва, не правете театър от страстите си. Публичното проявление на персонални страсти постоянно се приема като държание, търсещо внимание. Подобно държание може да намекне за нужда от външно одобряване или липса на прочувствена незрялост. Не му плачете или крещете, изисквайки пояснения. Ако се чувствате тревожни, говорете с приятелките си. Потърсете терапия, в случай че имате потребност. Може да ви се коства непостижимо, само че има способи да обработите страстите здравословно, вместо да ги излагате на показ.

 

3. Разсейвайте се с други неща

Добра концепция е да се разсейвате. Започнете нова рутинна подготовка. Спортът освобождава ендорфин, хормонът на положителното въодушевление, който ви оказва помощ да се отървете от отрицателните страсти. Свържете се с приятелите и фамилията си. Опитайте нови неща. Имайте нови прекарвания. Срещайте нови хора. Това ви прави по-малко подвластни от всевъзможни външни фактори за благополучие и може да бъде най-хубавото нещо, което можете да извършите, когато мъжът се отдръпне.

 

4. Признавайте и бъдете признателни за това, което имате

Пребройте благословиите си. Често имаме навика да одобряваме неща като поддръжката на фамилията и приятелите за даденост. Признайте всичко положително в живота си. Не подценявайте никакви похвали единствено тъй като идват от някой, който сте склонни да пренебрегвате. Говорете с другари и им кажете каква късметлийка сте, че ги имате. Направи нещо хубаво за родителите си. Това е превъзходен метод да се справите с мъж, който не е подготвен да се обвърже. Има толкоз доста други неща в живота. Нямаш потребност от мъж, с цел да се почувстваш стойностна жена.

 

5. Освободете се от негативизма

Основна причина, заради която доста дами не могат да продължат напред в пътуването си към високоценен метод на живот, е, че не знаят по какъв начин да се отърват от негативизма към тях. Ако имате разпилян дрешник, оправете го.
Ако имате течащ кран, поправете го. Поддържайте жилището си чист. Погрижете се за външния си тип. Носете облекла, които ласкаят естествената ви форма на тялото, вместо да носите всичко, което намерите в близост. Отървете се от всички хора, които ви карат да се чувствате неловко или тревожни. Дайте приоритет на вашето психическо благоденствие.

Снимка: unsplash.com

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР