Кадрите, на които се вижда как жена пребива снаха си

...
Кадрите, на които се вижда как жена пребива снаха си
Коментари Харесай

Гръм в нета! Граждани скочиха на свекървата, пребила бременната си снаха: Безсрамница! Убийца! Звяр! Ти не си жена!

Кадрите, на които се вижда по какъв начин жена пребива снаха си и то пред погледа на малко момиченце, нейната внучка, безусловно взривиха обществените мрежи. Случката провокира вълна от съпричастност към пребитото дете. Жлъчни мнения по адрес на грубата свекърва заваляха фейсбук пространството, написа " Трафикнюз ".

„ Тя не може да се назова жена. Срам”

„ Безсрамница! И това ми било свекърва? Убийца!!!”

„ Не е допустимо тази да протяга ръка на бременна жена и то в наличието на дете”

Хората разкритикуваха старата жена и я нарекоха с обидни думи. Но белким единствено тя е отговорна за случката? По думите на пострадалата и мъжа й, този тормоз е ежедневен.

Те описват, че нямат средства, нямат работа, нямат къде да отидат. " Винаги има метод, в случай че има предпочитание. Работа има, в случай че потърсиш. Помощ има в случай че я потърсиш. "

Такива препоръки хората дават на Габриела посредством мненията си.

„ Да се маха момичето тъй като някой ден ще го претрепят!”;

„ Жалко за детето,че живее в такава " отровна " среда! Махайте се час по-скоро”;

„ Снахата да бяга колкото може по-далеч от тази жена. Та тя благата дори не и отвръща с удари. Това е огромна тъга да живееш в подобен пъкъл всеки ден под един покрив с такива изроди!”

„ Тук неотложно би трябвало да се алармира на протекция на детето и полиция и майката и детето да бъдат изведени от там”

„ Момиче, бягай от този звяр. Помисли за себе си и дребното сладурче. То не заслужава да става очевидец на тези грозни сцени”

Проблемът на българките е, че все по-рядко търсят помощ. Статистиката показва, че всяка пета жена е жертва на принуждение. От тях обаче единствено няколко % търсят помощ, а останалите търпят тъй като „ няма къде да отидат, нямат и работа”.

Не е ли по-важно детето ти да живее в една естествена среда, надалеч от алкохол и всекидневна експанзия? Ето за какво опрощение няма. Винаги има метод.

В изявление пострадалите описват, че са принудени да живеят в този призрачен сън. Не виждаме да имат вериги по телата си, не виждаме да са заложници, не виждаме да имат опрян нож на врата.

Донякъде самите те със своето безучастие са отговорни. А най-потърпевшо е дребното момиченце, което е очевидец на всекидневния пердах над майка си.

Вижте още веднъж потресаващото видео:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР