Кадри подкаст ladyzone.bgЕдно от знаковите лица на БТВ безспорно е

...
Кадри подкаст ladyzone.bgЕдно от знаковите лица на БТВ безспорно е
Коментари Харесай

Цънцарова за професията си: Единствено това мога да правя

Кадри подкаст ladyzone.bg

Едно от знаковите лица на БТВ несъмнено е Мария Цънцарова. Тя мина през редица постове в малкия екран, до момента в който се откри като водеща на утринния блок. На 13 януари русата водеща чества рожден ден и това бе мотив да опише малко повече за себе си. Работата й е единственото с което се занимава и от дребна си е мечтала тъкмо по тази причина.

Винаги това съм си представяла, че желая да върша, по-късно открих, че това е единственото, което мога да върша. Ако в този момент ми се наложи да сменя работата си, ще бъда доста затруднена. Винаги съм си мислела, че мога да бъда потребна само по този метод.



Аз, несъмнено, минавам през своите страсти и положения на духа пред и след изявление, показа тя. Не постоянно съм в най-хубавата си прочувствена кондиция, не не съм го мислила това дали ми оказва помощ или пречи. Смятам, че всеки – без значение дали е мъж или жена – носи своя темперамент, който се демонстрира във всеки диалог, който водим в всекидневието си.

Със сигурност във времето, в което съм пораствала в специалността и съм се учила, съм допускала неточности. Но няма нито един събеседник, нито един човек, който съм снимала по някакъв мотив, който да не мога да погледна в очите. Това, което ми дава успокоение, е, че в никой миг не съм играла непочтено.

Разкри, че от дребна се е опитвала да тренира тенис, само че без огромен триумф, само че постоянно се е опитвала да спортува нещо.

Където и да пробвах да спортувам не ми се получаваше и треньорите най-често ми споделяха: „ Мария, откажи се, това не е за теб. “. Накрая намира своя спорт,  открива бокса, където намира себе си.

Основното в този спорт е опцията да излея страстите си. Всичко, което натрупвам през седмицата, това е моето ментално разтоварване, изяснява Мария. Дори не съм подозирала какъв брой може да помогне това.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР