кадри bTVВодещата на Преди обед“ Деси Стоянова винаги е била

...
кадри bTVВодещата на Преди обед“ Деси Стоянова винаги е била
Коментари Харесай

Деси Стоянова се заяде с актьорите: Какво пък ви е толкова специално?

кадри bTV

Водещата на „ Преди обед “ Деси Стоянова постоянно е била известна като гласа на здравия разсъдък освен в това предаване, а може би и в цялата bTV. Напоследък тя въобще не дава късмет за говорене на глупости, както на сътрудника си Петър Дочев, по този начин и на гостите в студиото.



Даси стартира новата седмица в компанията на трима артисти. Единият, несъмнено, е Дочев, а другите са седмичните коментатори Вили Марковска и Веселин Анчев. Марковска на процедура към този момент не играе и не се снима, а се е отдала на йога и логика на психиката. Анчев обаче си е деен в специалността. Той обаче се майтапи, че в действителност е хладилен механик.
Външна реклама`); break case width
Двамата с Дочев се оплакаха пред Стоянова и феновете, в последно време българските филми и  сериали се пълнят с инфлуенсъри, риалити герои и други персони, познати от интернет и малкия екран, които няма нищо общо с актьорското майсторство.



„ Какво пък ви е толкоз мъчно на вашата работа? Излизаш там… Какво пък толкоз особено вършиме, че се дразните, когато другите се пробват да го вършат?! “, това сподели Деси Стоянова на събеседниците си. Думите ѝ бяха явно иронични и казани единствено на смешка. Самата водеща също се е появявала в дребна роля в сериал на bTV в ролята на прокурор.

Това обаче даде мотив на Петър Дочев напълно съществено да изясни същността на казуса.


Петър Дочев се нервира, че хора в влизат в киното и сериалите единствено поради шума към тях
„ Аз нямам нищо срещу някой инфлуенсър или различен човек без опит да застане пред камерата. Фрустрацията идва, когато този човек по-късно се показва за артист и то доста буйно. В първата си роля подобен човек споделя един текст и това е. Във втората си роля той прави същото, тъй като не може да надскочи равнището си и виждаме по какъв начин спада балона към него. И по-скоро шума надвива над гения “, изясни актьорската позиция водещият на „ Преди обед “.



„ Актьорската работа изисква изключителна дисциплинираност “, добави Вили Марковска и акцентира, че от време на време актьорите не спят, тъй като не могат да си измислят ролята, а от време на време им се постанова да четат тонове книги, с цел да реализиран меродавност.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР