Кадри БТВГоляма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да

...
Кадри БТВГоляма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да
Коментари Харесай

Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ

Голяма изненада сервира Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, само че най-много дамите, които минимум са очаквали този процес на събитията.

Алек се сбогува с двете дами с прочувствено видео, в което поотделно благодари и на Магдалена, и на Надежда за всичко. Призна възхищението си и от двете и им сподели, че не може да вземе изрично решение. В края на видеото той ги помоли за опрощение. Трябваше евентуално да се разделя с една от вас, тъй че да ми е по-лесно да се отдам на другата, само че не събрах кураж. Вероятно тъй като съм слаб и си давам сметка за това прекомерно късно. Моля ви да ми простите – това бяха последните думи на Алек.


`); break case width
Видимо шокирани и разочаровани, Магдалена и Надежда не можаха да повярват какво се случва и даже на финала се прегърнаха.

Аз бях толкоз лековерен и не събрах кураж да се разделя с една от двете.

Не желая мъж страхливец, бе коментара на Надежда. Той ще си носи бремето на решенията. За мен това не са мъже.



 

Съвестта ми е чиста, сподели Алек. Не съм страхливец. Нямам желание да се боря с хорското мнение. Не съм дал подправени очаквания на никой. Много съм благополучен, че всичко се случи тъкмо по този начин. Аз влязах самичък и излязах самичък. Отидох да видя какво ми сервира живота.



Не съм подлъгал никого, не съм им обещавал. Желанието ми бе да обера аз негативното мнение, а не дамите. Джентълменът слага дамата над себе си и преди всичко. Не скърбя за нищо, което ми се случи.

Алек показа, че почита всички участнички, добили храброст да вземат участие. Всяка една от тях е оставила своя отпечатък в предаването.

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР