Кадри: БТВЕдно от най-обсъжданите риалитита през новия телевизионен сезон –

...
Кадри: БТВЕдно от най-обсъжданите риалитита през новия телевизионен сезон –
Коментари Харесай

„Сървайвър“ обяви тотални промени

Кадри: БТВ

Едно от най-обсъжданите риалитита през новия ефирен сезон – „ Сървайвър “, разгласи тотални промени. Продуцентите, стоящи зад сезон 7, не престават да търсят способи за повишение на рейтинга на предаването за търсачи на мощни чувства.



В тази връзка една от стъпките, които те са подхванали, буди неразбиране. Решението им е продукцията да намалее с една трета всяка седмица. Тоест, вместо три тричасови епизода, ще се излъчват единствено два такива. Отпада серията в събота вечер. Любопитното е, че тя в началото бе поставена в неделя, с цел да се сбори за рейтинг с вървящото „ Като две капки вода “ по „ Нова телевизия “. Тази цел не бе реализирана и продуцентите изтеглиха серията за събота. Сега обаче тя отпада като цяло и „ Сървайвър “ ще се излъчва единствено в понеделник и вторник от 20 до 23 ч. в ефира на БТВ. В този часови пояс огромният съперник е „ Хелс Китчън “ по „ Нова телевизия “, където има доста кавги и спорове.



Другата огромна смяна, която е подхваната, е, че племената няма да останат в досегашните си сформира. От БТВ оповестиха, че играчи ще бъдат разменяни сред „ Войни “ и „ Известни “. Най-вероятно задачата е построените другарства и колективи да се разтурят, да се породят повече спорове и по този начин „ Сървайвър “ да стане по-интересен за феновете, защото огромна част от аудиторията желае зрелища. Социалната игра ще излезе на напред във времето, разгласи още преди няколко дни водещият Ваня Джаферович.

От малкия екран загатват и някои неща от това, което ще се случи. Двама души ще трансформират ориста на останалите, взимайки тежки решения, а писмо и среща на усамотено място в Доминикана ще повдигне градусите на напрежение в сезон 7.



Освен това през идната седмица за първи път феновете няма да вземат участие в изгонването на някой от номинираните участници. Нарочените от съотборниците си ще се сборват в директни конфликти между тях и който загуби ще напуща острова в посока България.



Досега от риалитито за търсачи на мощни чувства си потеглиха шестима претенденти за успеха – Златомира Опрова, Стефани Разсолков, Крум Цонев, Филип Буков, Марго Купър и Александра Накова. Важно конкретизиране е, че Разсолков напусна по лично предпочитание, а Буков си потегли поради лекарска рекомендация, защото припадна няколко пъти на острова.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР