кадри bTV: Няма да мълча, ето я цялата истина за

...
кадри bTV: Няма да мълча, ето я цялата истина за
Коментари Харесай

Няма да мълча, ето я цялата истина за Хекимян, обяви Цитиридис по БТВ

кадри bTV: Няма да мълча, ето я цялата истина за Хекимян, разгласи Цитиридис по БТВ

Комикът Николаос Цитиридис се трансформира в същински воин за bTV, откакто единствен се осмели да каже в прав текст какво мисли за изненадващата кандидатура на някогашния началник на новините Антон Хекимян за кмет на София.

Неговото мнение сигурно се споделя от множеството публицисти в малкия екран, само че те просто нямат право да го изкажат.



Цитиридис се подигра на някогашният публицист като пусна явно подправено изявление с него, инсталирано от времето, когато Хекимян беше елементарен водещ. “Ах, куче, куче… ”, по този начин се обърна комикът към “нестандартния ” кандидат-кмет, посочен собственоръчно от Бойко Борисов.



Шоуменът по доста заобиколен метод съобщи, че кандидатурата е нелепост, парафразирайки Айнщайн. “Две неща са безкрайни – Вселената и ексцентричните кандидатури ”, съобщи Цитиридис.

Той също по този начин предизвести някогашния началник на новините на bTV да не пие водата, в случай че пристигна за изявление в малкия екран по време на акцията си.

Освен в подигравателното интервю-скеч, Николаос подреди Хекимян и в монолога при започване на шоуто си. Комикът съобщи, че в този момент от него се чака да направи нещо още по-голямо, по тази причина е решил да се кандидатира за президент.

Водещият с гръцка жила към този момент си е избрал и избирателен лозунг: “Гласувай за Цитиридис и сте видис! ”



На него, несъмнено, му е най-лесно да се майтапи с Антон Хекимян, тъй като в никакъв случай не е бил негов зависещ.

Но очевидно възприятията, които той изпитва към някогашния началник на новините се споделят изцяло от публицистите. И като нищо заканата на Цитиридис, че ще вземе паркомястото на Хекимян, ще се окаже изцяло действителна. Това ще е най-малката премия за смелостта на шоумена.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР