Ти го плюеш, а той мисли, че дъжд го вали,

...
Ти го плюеш, а той мисли, че дъжд го вали,
Коментари Харесай

На Борис Бонев не му пука за псувните и протестите, хапва топла супа

" Ти го плюеш, а той мисли, че дъжд го вали, е споделил народът и като че ли го е споделил за Борис Бонев. На " спасителя на София " не му пука от хорското неодобрение и от стотиците жители, които алармират за презастрояване и нередности, а с приоритет му е топлият обяд. Всеки ден след 13 часа общинският консултант от ПП-ДБ- " Спаси София " се насочва към заведение за супи и салати на столичния бул. " Дондуков ". Бонев бързо си избира здравословен обяд, който си взима за офиса, видя кореспондент на Lupa.bg.



Общинският консултант като че ли не се вълнува изключително от митингите поради безумните промени в организацията на придвижването на бул. „ Патриарх Евтимий ” и ул. „ Фритьоф Нансен ” и " Витоша ". Недоволни жители се заканват от идната седмица митингът да се реалокира пред постройката на общината и по този начин да секне слдкият обяд на Бонев.



Бонев бърза да яде

" Не можем да си играем с живота и здравето на хората. Има си ред. Ако на Борис Бонев му е на живот и гибел този план, с цел да си осмисли политическата кариера, на мен са ми по-важни животът и здравето на хората ". Това съобщи преди дни в изявление за " Студио Actualno " специалистът по пътна сигурност от Европейския център по пътни политики, Диана Русинова.

Повод за коментара ѝ е продължаващият интензивен спор във връзка с новата организация на придвижването по бул. " Патриарх Евтимий ", бул. " Витоша " и ул. " Проф. Фритьоф Нансен " в центъра на столицата

" Къде е заповедта за въвеждане на непрекъсната организация от кмета? Къде са им протоколите, с цел да забележим, че това са съгласувани планове? Ако всичко е законно - за какво не разгласяват документите? ", попита Русинова. " Тези черни колчета, които са за камиони, на следващия ден, когато бъде погубен някой там, Борис Бонев ще е първият, който ще се покрие. Ако на него не му пука за хората, на мен ми пука ", добави Русинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР