кадри bTV, Нова телевизия: Другото лице на Алексей Петров е

...
кадри bTV, Нова телевизия: Другото лице на Алексей Петров е
Коментари Харесай

Другото лице на Алексей Петров е непознато за българите, ето я най-голямата му грешка, обяви експерт

кадри bTV, Нова телевизия: Другото лице на Алексей Петров е непознато за българите, ето я най-голямата му неточност, разгласи специалист

“Алексей имаше няколко лица. Той имаше гения да качи някой в облаците.

Другото му лице, което не се харесваше, беше да приземи някого също толкоз бързо ”, това описа за Алексей Петров неговият другар инж. Георги Ривов.



Двамата са работили доста близко във федерацията по карате и връзката им се основа точно на този спорт, още от 90-те години на предишния век.



Пред bTV Ривов описа, че в последно време приятелят му в действителност е бил прекомерно спокоен и сигурен за сигурността си.

“Понякога даже не съм виждал къде е защитата ”, описа приятелят на Алексей Петров.





“Аз съм го виждал в светлата му страна. Не съм го виждал в другите му функции. Чувал съм доста, само че не съм го виждал ”, сподели още Ривов, който е началник на съдиите по карате.

Той сподели също, че спортът е сближил Алексей Петров с доста хора.



Каратето е връзката на Петров и с доста видни фигури, в това число Бойко Борисов и Кирил Петков. Петко Петков, бащата на водача на Политическа партия, също е бил другар на многоликия предприемач около спорта.



“Според мен той се опитваше да работи за страната. Може би в тази си роля е бил неуместен. Може би промяната на позицията му в страната би заплашила някои хора ”, разяснява приятелят на Алексей Петров.
Ривов обаче не изключи и други фактори да са довели до края му – власт, пари, възмездие.
В изявление за Нова телевизия Явор Божанков пък съумя да свърже даже президента Румен Радев с Алексей Петров и то отново през каратето.

Той съобщи, че президентът направи прословутата си проява по какъв начин може да прави лицеви опори таман в негов клуб.



Темата разяснява и Боян Чуков:
Темата „ Алексей Петров “ е водеща последните дни.Лавина от анализатори, коментатори и обикновенни лаладжии се изредиха да се упражняват по въпроса.Множество коментатори, които не са виждали онлайн Алексей Петров, само че са чели за него и са чули някакви злословия.Те спретнаха своите разноцветни хипотези за случилото се в Драгалевци.В изчерпателен проект има четири проекции:1. Клюкарска и жълта. Пълна с лъжи и измислици. Често злонамерена.2. Журналистическа и сърфираща по тематиката.Запълваща неналичието на достоверна информация с измислици, гарнирани с развинтена фикция.Предлагаща голям брой обстоятелства. Стоварени в насипно положение.3. Тактическа в народен проект. Алексей постигаше постоянно по брилянтен метод своите набелязани настоящите тактически цели. Действаше изобретателно и доста самоуверено, като същинска барета.4. Стратегическа. Не бе подготвен да мисли и работи на това равнище.Грешно оценяваше ситуацията.Не притежаваше нужните „ датчици “. Не излезе от манталитета и професионалните парадигми на „ алената барета “, което се оказа съдбовно на четвърто равнище.Който познава добре Алексей Петров знае, че той всъщност в персоналния си живот (извън обществения и бизнеса) бе добър и съчувствен човек.Целеустремен, доста напорист, мнителен, отличен актьор и манипулатор, само че манипулируем от близкото му обграждане.Рядко Петров даваше изявлението по БТВ и Нова.Ето едно доста забавно изявление само че Алексей Петров от 2017 година по Нова тв пред Лора Крумова.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР