кадри bTV, Инстаграм/Ваня ЩереваВ епизода се с писмото, с която

...
кадри bTV, Инстаграм/Ваня ЩереваВ епизода се с писмото, с която
Коментари Харесай

Брутална намеса: Писмо обърка плановете на Валерия за Ергена

кадри bTV, Инстаграм/Ваня Щерева

В епизода се с писмото, с която Валерия се опита да си върне поувехналите усеща на Евгени, феновете на „ Ергенът “ не видяха изблик на откровени страсти, а нещо напълно друго. Много от тях са твърдо уверени, че в обстановката няма никаква спонтанност и всичко е режисиран преднамерено поврат, който да задържи публиката пред екрана на bTV.

Нещо повече, много от почитателите въобще не позволяват, че е допустимо Валерия да е написала нещо толкоз сантиментално, изключително в случай че се съди по тона, с който хока противничките си. Някои отиват е една крачка по-напред и сочат създателя – певицата, публицист и дизайнер Ваня Щерева. Както е известно, тя взе участие в продукцията, въпреки и да споделя тъкмо по какъв начин.



На процедура няма риалити, което да не е упреквано, че манипулира участниците и основава изкуствено сякаш естествени обрати. Със сигурност сценаристите имат доста виновна роля в сходни излъчвания, само че тъй като тя не е напълно ясна на аудиторията, постоянно остава място за спекулации.

И такива не липсват в мненията във Facebook:
„ Чудесно писмо! Поздравления за сценаристите! Не ми се има вяра писмото да е писано от Валерия. Такава злобарка няма по какъв начин да напише такова писмо. Все повече я мразя с всяка нейна изява за да се хареса на Ергенът.



„ Това писмо е доста сантиментално. Е, допустимо е да е квалифицирано от самата Ваня Щерева, за която споделят, че е в екипа по такива задания. Досега не съм чула Валерия да се изрича по този метод. Но, без значение кой го е писал, писмото в действителност е хубаво. Малко е несъответстващо към истината за обстановката, обаче. Никъде не се загатва какъв брой е разочарована, объркана, несигурна и ревнува… “



„ Не мисля, че Валерия има умствения потенциал да напише сходни смислени редове, откакто на мненията си проличава какъв език има “.

Тук в действителност идва и най-сериозният въпрос. Писмото очевидно промени държанието на Евгени или както написа един коментатор в обществената мрежа: „ На Ергени все едно му оповестиха, че Германия е нападнала СССР… “



Ако точно писмото стане причина той да промени държанието си, подозренията, че предаването е „ нагласено “ единствено ще се засилят. Това сигурно ще се отрази и на броя на феновете, и на метода, по който те гледат „ Ергенът “.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР