кадри bTV: Билалов се скъса да посказва на колега и

...
кадри bTV: Билалов се скъса да посказва на колега и
Коментари Харесай

Билалов се скъса да посказва на колега и го прати във Франция

кадри bTV: Билалов се скъса да посказва на сътрудник и го прати във Франция

Изненадващо лесни въпроси започнаха да се падат в “Стани богат ”, когато на Стола на благосъстоянието седна артистът Борислав Дойчинов.

Във втората вечер на неговото присъединяване в предаването той получи и много сериозна колегиална помощ от Михаил Билалов. На процедура водещият диктуваше на играча ходовете, които да предприеме, разсейваше го, когато бърка и многозначително мълчеше, когато налучка правилният отговор.



Дойчинов посочи доста хубава причина да играе в шоуто за познания – той желае да заведе фамилията си на посетители на братовчедите му в Бордо, Франция. В този миг като че ли целия екип на “Стани богат ” дружно с компютъра почнаха да играят в интерес на артиста. На него започнаха да му се падат въпроси, които не дават отговор по компликация на сумите, за които се играе. Нито един от тях не беше заложен подвеждащо.
С помощта на Билалов, артистът употребява жокерите си вярно, като стигна до сумата от 5000 лв..
Едно от разиграванията беше изключително забавно. Въпросът беше занимателен и обвързван с банани.



След като стигна до правилния отговор – D, Борислав Дойчинов получи от Билалов банан и водещият стартира да приказва по тематиката, дали играта е нагласена.

“Да не кажат мнителните фенове, а те не са малко, че е нагласено – давам ти следобедната си закуска. Ей в този момент споделих на човек от екипа да ми донесе банана, който ми беше за закуска, само че ти го давам. Канибал! ”, по този начин изясни импровизацията си Михаил Билалов.



Следващият въпрос беше прекомерно елементарен. На него може да отговори всеки, който е гледал филмът “Властелинът на пръстените ”, дори и без да е чел книгата.



Актьорът обаче не знаеше верния отговор. Билалов попита децата на Дойчинов дали те знаят верния отговор, само че и те не се оказаха фенове на Толкин. Така играчът се отхвърли, а водещият си отдъхна, че няма да му се постанова повече да изкривява разпоредбите на “Стани богат ”.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР