Кадри: бТВНикола Христов, който 28 години е бил инструктор по

...
Кадри: бТВНикола Христов, който 28 години е бил инструктор по
Коментари Харесай

Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ

Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по пукотевица в Министерство на вътрешните работи, сподели хладнокръвие, качества и познания в „ Стани богат “ довечера.

При един от въпросите обаче той бе съществено обезверен, само че в последна сметка взе вярното решение и си потегли с чек за 10 000 лв. от телевизионната игра по бТВ.


`); break case width
За 1000 лв. участникът бе запитан: „ Кое животно е известно още с името суек “? – Папагал, Лалугер, Таралеж и Крокодил, и той вярно маркира втората алтернатива.



Никола заключи сумата от 1500 лв., а въпросът за нея беше: „ На коя дата е интернационалният ден на авиацията и космонавтиката “? – 12 април, 12 юни, 12 септември и 12 декември. Тук играчът не се затрудни доста, защото си напомни, че Юрий Гагарин е изхвърчал в Космоса на 12 април.

Последва въпрос за 2000 лв.: „ В кой град няма монумент на Васил Левски “? – Буенос Айрес, Чикаго, Цариброд и Пекин, след който Христов разсъждава за малко и сполучи с китайската столица.

За 3000 лв. Ники Кънчев го попита: „ Кой от членовете на АББА единствен не е родом от Швеция “? – Бени, Бьорн, Агнета и Ани-Фрид. Никола се ориентира към Ани, само че за всеки случай се обади на своя другар Радослав Александров от София, който удостовери неговото съмнение.



Въпросът за 5000 лв. бе: „ Кой – след опит за нападение и на операционната маса – споделя на екипа хирузи: Надявам се всички да сте републиканци! “? – Робърт Кенеди, Фидел Кастро, Роналд Рейгън и Ейбрахам Линкълн.

Полицаят бързо отписа три благоприятни условия и заложи на вярната – Рейгън.

За 10 000 лв. въпросът бе: „ Как е първото име на съветския книжовен воин лекар Живаго “? – Борис, Михаил, Юрий и Йосиф.
Никола изиска „ 50:50 “, само че откакто компютърът остави Юрий и Михаил, не бе сигурен кой от тях да избере и извика на помощ щерка си Никол от публиката.



Студентката посъветва татко си да рискува с Михаил, само че той реши да фиксира Юрий с аругмента, че по този начин ще си разделят отговорността. Оказа се, това е правилния отговор и Никола със удовлетворение означи, че неверния отговор, който дъщеря му е дала, му е оказал помощ.



Никола Христов реши да спре след въпроса за 20 000 лв.: „ В коя доктрина се употребява Теоремата на Бейс “? – Теория на относителността, Теория на вероятностите, Теория на Големия гърмеж и Теория на хаоса.



Ще ми се карат да играя, даже и да печеля, тъй че мисля да се откажа, сподели той. Впоследствие към този момент отвън играта Христов уточни четвъртата опция, само че вярната беше втората.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР