Кадри БТВВече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как

...
Кадри БТВВече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как
Коментари Харесай

Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Кадри БТВ

Вече няколко дни най-обсъжданата тематика в страната е, по какъв начин Алек Младенов заряза две дами на финала на „ Ергенът “ и то посредством видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв метод не са очаквали тъкмо този процес на събитията. Пред водещият на сантименталното шоу Наум Шопов Маги показа събитията от своята позиция.

По никакъв метод няма да укорявам Алек за неговото решение и по никакъв метод не считам да го разисквам. В последна сметка не мога да скрия разочарованието си за това, че той просто не се появи. В последна сметка аз проявявах храброст два месеца, бях откровена и изцяло открита с него гледайки го в очите. Щях да приема всяко едно негово решение и да го уважа, само че сигурно чаках той да пристигна и да ме огледа в очите.


`); break case width
Тя показа, че когато е видяла него на финала на „ Ергенът “, помислила, че той ще опише отново хубава легенда за любовта и розите, а след него ще пристигна и Алек.

Със сигурност не чаках да не се появи! Оглеждах се наляво, надясно, гледах очите на редакторите, с цел да се издаде някой, че това е смешка! Аз съм уверена, че и за него не е било елементарно! – в това е безапелационна Маги.

Въпреки трагичния край тя споделя, че е признателна и щастлива, че е усетила мощна страст още в първия миг, в който го е видяла. Ако не е било това мощно възприятие, е щяла да си тръгне.



Магдалена получи и розовата роза, което за нея е знак за споделеност. Точно това й дава убеденост да продължи в имението около девойките.

Аз треперех на всяка гала и бях супер неуверена в действителност. Но когато се усещам неуверена, най-вече се групирам.

 

Тя се е почувствала афектирана, че Алек не се е изправил пред тях, само че и демонстрира схващане, че и на него не му е било елементарно.



Бях като бомба със закъснител. Не знаех къде се намирам!

В последна сметка и двете дами му простиха за постъпката, само че към момента усещат горчилката от непредвидения край.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР