Където и да се появи Блейк Лайвли, винаги приковава вниманието

...
Където и да се появи Блейк Лайвли, винаги приковава вниманието
Коментари Харесай

Как изглежда Блейк Лайвли по бански

Където и да се появи Блейк Лайвли, постоянно приковава вниманието към себе си, което от дълго време не ни изненадва. Трябва да признаем обаче, че рядко се случва да попаднем на фотоси по бански на актрисата. 
 Блейк Лайвли на 35
Блейк Лайвли в 21 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Половинката на Райън Рейнолдс реши да зарадва почитателите си в навечерието на 35-ия си рожден ден (25 август), като пусна секси кадър в профила си в Instagram.

И не можем да не отбележим, че изглежда по-добре от всеки път. Виждаме актрисата от " Клюкарката "  да позира в бял бански от две елементи, до момента в който се радва на лятото и слънцето към басейна. 

" Обичам лятото, на което се любувам ", написа Лайвли под фрагмента. Феновете ѝ, несъмнено, не пропуснаха да я поздравят за рождения ѝ ден, като в същото време я похвалиха какъв брой необикновено наподобява. 

Както може да се чака от Райън Рейнолдс, той не пропусна обявата на половинката си, като написа: " Рексъм е Ибисата на Уелс ", с което шеговито означи, че Блейк се намира в град Рексъм. При други условия не бихме и помислили, че Райън и Блейк може да са на лятна отмора в прохладния уелски град, само че поради рекордните горещини из цяла Европа това лято, няма да се изненадаме, в случай че известното семейство в действителност почива там.
 Снимка 585136

Особено поради обстоятелството, че преди броени дни Райън Рейнолдс съумя да завоюва огромна известност на дребен индийски ресторант точно в Уелс, като в Instagram показа, че това е " най-вкусната индийска храна в Европа ". 

И до момента в който се радваме на съвършеното тяло на Блейк Лайвли, се замислихме, че към този момент нямаме самообладание още веднъж да я забележим на огромен екран. През последните години филмите, в които участва актрисата се броят на пръстите на една ръка. А това е по този начин, тъй като беше се отдала на развъждането на трите си деца.
 Райън Рейнолдс, Light of India, Уелс и по какъв начин артистът направи индийския ресторант прочут
Неочакваният резултат на известността

Как Райън Рейнолдс направи един индийски ресторант прочут

Скоро обаче научихме, че ще се завърне с цялостна мощ към работните си задължения, тъй като към този момент има три оповестени кино лентата с нейно присъединяване.

А от The Hollywood Reporter разбрахме, че към тях би трябвало да причисляваме и още един, който обаче Лайвли ще режисира. Тя ще застане зад камерата на Seconds , който ще бъде основан на графичния разказ на Брайън Лий О`Майли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР