кадър Нова твВчера оглавих протеста на НДК вчера. И вижте

...
кадър Нова твВчера оглавих протеста на НДК вчера. И вижте
Коментари Харесай

Контрапротестиращият Георги Флоров показа раните си, имал хиляди заплахи за живота си

кадър Нова тв

Вчера оглавих митинга на НДК през вчерашния ден. И вижте какво стана.   Когато имаш друго мнение от другите, ти си подбудител, заплатен. Аз съм жител, който си отстоява правата. Протестирал съм, когато затвориха заведенията поради пандемията. Излязох първи. Това разяснява Георги Флоров, един от водачите на контрапортеста в София, съобщи вести.бг.

" Отврати ме това, когато започнаха да земерят служителите на реда, да хвърлят багра и други такива неща ", означи той пред публицисти.

Пред тях той сподели и раните си, получени от снощното нахлуване от непознати. След среднощ Флоров е бил атакуван и би от трима души. На място е извикана полиция и кола за спешна помощ. Дадени са показания. Флоров е уверен, че побоят е бил поради митингите. Отрича да има врагове.

" Имам хиляди закани за живота си. Прецените вие, особено за Божков ТВ (към бтв, бел.ред.)ще покажа, това дали са рани. За мен вие не сте справедлива медия, благодаря ", съобщи той, раздразнан от подозренията дали раните му са същински и даже настоя да пробват да му изтъркат кръвта с мокра забрадка.

От думите на Флоров се разбра, че той упорства за унищожаване на блокадите. Не утвърждава сходна форма на митинг, по тази причина и със свои съидейници са отишли да отстранен палатковия лагер до ректората преди дни. Флоров напомни, че ММА боецът Стъки към този момент е поканил Отровното трио на спор.

Флоров сподели, че при побоя е имало и други хора, които са били с него при побоя.



Иначе от побоя против Флоров във фейсбук назря недоволоство. Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова също взе отношение, настоявайки, че всяка форма на принуждение е осъдителка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР