Кадър Любен ДиловЛюбен Дилов от ГЕРБ направи интересен коментар за

...
Кадър Любен ДиловЛюбен Дилов от ГЕРБ направи интересен коментар за
Коментари Харесай

Любен Дилов за Петър Илиев: Не се подигравайте на Барбадос. Имат парламент от 1639 година, а какво е имала България тогава?

Кадър Любен Дилов

Любен Дилов от ГЕРБ направи забавен коментар за евентуалния предстоящ министър председател на България Петър Илиев. 

" Поводът са смешките, че възможният ни предстоящ министър председател бил почетен консул на Барбадос. Две неща ще ви кажа за Барбадос: хубавото на това да живееш на остров е, че на където и да тръгнеш, постоянно отиваш на море. И още: Барбадос има парламент от юни 1639 година.

Какво има в България през юни 1639-а не бих желал да напомням, нали, с цел да не се под напрежение някои парламентарни балансьори...

Да оставим Има Такъв Народ да си вършат кабинет на мира, а ние да бъде потребни на останалата част от българското човечество. Можем, да вземем за пример, при започване на уикенда, да сложим на задното стъкло на колите си лепенка с надпис: ”Изпреварвай ме самоуверено! Толкова хора чакат органи за трансплантация ”



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР