Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comПолицията в град до София

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comПолицията в град до София
Коментари Харесай

Заплашиха продавач с убийство при обир на магазин в Елин Пелин

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Полицията в град до София е на крака заради тежко закононарушение.

Мъж с револвер ограби оборота на денонощен хранителен магазин в Елин Пелин. Престъплението е осъществено точно на Деня на независимостта в обекта, ситуиран на метри от районното ръководство на полицията. Случилото се е снимано от охранителна камера, предаде NOVA.

Сигналът за грабежа е постъпил към 23:40 часа на 22 септември РУ-Елин Пелин.  Било е обявено, че към 20 минути по-рано в комерсиалния обект е влезнал мъж с плътна защитна маска на лицето и слънчеви очила, който заплашил продавача с револвер, след което лишил касовата наличност, два мобилни телефона и кутия цигари от щендера.

Незабавно на място са били изпратени полицейски екипи, а дежурна оперативна група от ОДМВР-София е подхванала оглед на местопроизшествието. На пътя за с. Мусачево, изхвърлени на разнообразни места в тревните площи, били открити част от отнетите движимости и употребявани при осъществяване на закононарушението облекла. Същите са конфискувани като материално доказателство, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В хода на издирвателните дейности криминалистите открили очевидец, който дал сведения във връзка с осъществения обир. Разследващият екип е събрал задоволително данни, сочещи към самоличността на причинителя на закононарушението.

При полицейска интервенция към 19:30 часа нощес мъжът е задържан в столично казино. Той е престъпно проявен и осъждан дейно за обири, водещ бездомнически метод на живот и с 8-месечна условна присъда. При осъществения му обиск у 37-годишния столичанин са открити материални доказателства, съотносими към закононарушението. В снетото му документално сведение той е направил цялостни признания. Действията по разследването не престават под наблюдението на прокуратурата, написа dunavmost.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР