Кадър БТВНадявах се, че поне този път Борисов ще избяга

...
Кадър БТВНадявах се, че поне този път Борисов ще избяга
Коментари Харесай

Илиан Василев: Борисов използва кризата и хорския страх за личен пиар

Кадър БТВ

Надявах се, че най-малко този път Борисов ще избяга от егото си и няма да употребява рецесията и страха на хората за персонален пиар. Уви, това е същността му - отвън премиерстването му животът за него няма смисъл. Представяте ли си що за интегритет има откакто някъде там може да има дете, което да има потребност от татко, сподели Илиан Василев, представен от cross.bg.

``
реклама

Истината е, че тези четири случая, точно тъй като нямат връзка с чужбина, значат единствено едно, че болестта от дълго време е у нас, популяризира се по свои пътища и е достигнала мащаба надалеч над спряганите. Само можем да гадаем за размера на действително инфектираните.

След като имаш единствено 3000 теста, и ги ограничаваш единствено до показалите признаците, а знаеш, че болестта потегля от бизсиптомния интервал, да твърдиш че въобще имаш визия какво се е случило и какво ще се случи, е меко казано смешно. И организираш всеобщ театър с цел да внушиш доверие че нещата са под надзор?

От мои познати лекари разбирам че втората грипна зараза е извънредно всеобща и протича с разнообразни признаци. Заболели от ковид могат да са заразили доста хора и да се оздравяли, като по този начим в никакъв случай няма да попаднат в статистиката. Има модели за прогнозиране на развиването на сходни рецесии.

От по кое време се знае, че е неизбежно случилото се нощес, че няма да има маски, защитни дрехи, медикаменти - и едвам през днешния ден " онлайн " Вожда взе " мъдрите решения ", когато към този момент джинът е отвън бутилката.

Вместо да дава отговор за какво не се взети към този момент нужните решения, той прави шоу за персонална приложимост.

Ще бъде добре, макар голямото си его, в случай че Борисов и всички политици като него, схванат, рецесията не е време за изгода и его, да не приказваме за рейгинги и пиар. Само тъй като му е остро належащо поради дупките в морала и властта му.

А вие, просто се грижете да се информирате отвън формалните източници. След като се управляват от политици, които не могат да се управляват.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР