Кадър: БТВДепутатът от ГЕРБ Спас Гърневски бе гост в Лице

...
Кадър: БТВДепутатът от ГЕРБ Спас Гърневски бе гост в Лице
Коментари Харесай

Спас Гърневски разтърси ефира: БСП прави пълзящ преврат в България! Румен Радев е на нейна страна

Кадър: БТВ

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски бе посетител в „ Лице в лице ” по БТВ. Той разяснява зачестилите оставки на водачи на партията – единствено през днешния ден те бяха три, на Панайот Ремзи, Томи Николов и Делян Добрев. Гърневски обаче счита, че сега Българска социалистическа партия прави пълзящ прелом у нас и Румен Радев е излцяло на страната на тази партия.

Ето какво сподели Гърневски:

„ Тези оставки са отговор на всички офанзиви, мощни офанзиви, почнали преди повече от 2 години, а през вчерашния ден бе финалът им. Загубилата изборите Българска социалистическа партия желае да се върне във властта през задния вход, срещу всички правила на демокрацията.

Това е пълзящ прелом на упоритостите на тази партия. За страдание, българският президент напълно зае страната на партията, която го издигна за президент и под крилото на нейната лидерка Корнелия Нинова.

Това е пълзящ прелом, разреших си да кажа тези думи преди няколко месеца, а от през вчерашния ден нямам никакво подозрение, че е по този начин.

В момента, в който страната е вътрешно стопански постоянна и външно политически приета след сполучливото европредседателство, което самият президент дефинира като сърбане на шербет, в случай че си спомняте, а в действителност това бе най-високото политическо достижение на България във външен проект от 75 години насам, за мен е ясно, кои са силите, които желаят тази власт да я няма и да бъде дестабилизирана България. Планът Решетников се извършва. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Чичо (преди 24 секунди) Рейтинг: 5054 | Одобрение: 1719 Е няма подобен дръвник!   Ухилен Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР