Кадър България Он ЕРНад 800 заплахи за живота получих. Ще

...
Кадър България Он ЕРНад 800 заплахи за живота получих. Ще
Коментари Харесай

Организаторът на погрома над палатковия лагер на СУ Георги Флоров: Получих над 800 заплахи за живота

Кадър България Он ЕР

" Над 800 закани за живота получих. Ще покажа всичко. Всичко ще покажа.

За страдание не съм заплатен. Аз имам задоволително пари аз да платя. ", съобщи уредникът на погрома над палатковия лагер пред СУ Георги Флоров.



Ето и предиисторията:

Георги Флоров е управлявал погрома над палатковия лагер пред Софийския университет. 

За това се похвали самичък той във Facebook и е снимал нападението.

" Като няма полиция сме ние наред ", споделя Флоров.

" Как е върви ли пенсията? ", пита младежът стара жена в лагера.

Младежите са издебнали миг, когато протестиращите са по-малко.

На барикадата имаше няколко възрастни хора, които бяха принудени да излязат от палатките.

" Здравейте, ние също сме жители, тези пейки са и наши ", обърна се Флоров към тях.

" Един пенсионер ще ми затваря центъра на София. Вие какво работите? Спите си на пенсията. А по този начин. Браво. Направихме нещо хубаво ", декларира Флоров.

Започва дърпане и срутване.

" Уау, махнахме един лагер " , възкликна Георги Флоров до момента в който с останалите жители вървяха към Министерски съвет, където е другия къмпинг на Отровното трио Минеков-Бабикян-Хаджигенов. " Чувстваме се успяли, време е да съборим и този пред Министерски съвет ", разгласи още Флоров.





Видео може да видите тук 





За себе си във Facebook Флоров показва, че е шеф на  .



Ето какво споделя през 2013 година тогава на 18 години Флоров пред БТВ:

" Привърженик съм на ГЕРБ. Разбрах, че би трябвало да държа за тях на 20 февруари, когато участвах в агитката в поддръжка на ГЕРБ, въпреки че ми заплатиха тогава 20 лв. ", сподели Флоров, представен от България през днешния ден.

" Агенциите за статисти набират платени протестиращи ", изрично съобщи 18-годишният Георги Флоров в ефира на Нова тв. Той застава пред телевизионни камери три месеца след началото на митингите. През юни Флоров още веднъж направи обществени свидетелства, само че в ефира на bTV.
" Първите, които ме наеха за заплатен протестиращ бяха от " Атака " през февруари. Платиха ми 5 лв., бяхме с флайери на " Атака " и флагове.  Не бях единствено аз, имаше и други хора. На 19 февруари групата на " Атака " беше платена, беше ни подредено да викаме и да следваме един по-активен протестиращ ", сподели Флоров през днешния ден в Нова тв пред Ани Цолова и Виктор Николаев.

" Една другарка ме попита във Facebook дали желая да стачкувам за 15 лв.. Аз незабавно попитах за кой, по кое време и къде, тъй като съм ходил и различен път на платени митинги. Тя ми отговори - за " Атака ", 15 лв. плюс ястие. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта. Организацията става с медиатори и не може да се стигне до поръчителя. " Тя ми сподели на мен, на нея й е споделил някой различен ", описа Георги преди три месеца на Цолова и Николаев в bTV.



Мъже с маски са в компанията на Флоров.



Случайно или не напълно инцидентно, при всички произшествия до момента едната страна, постоянно са хора с маски. С маски бяха и биячите на форума на ГЕРБ, с маска беше и жената с колата, която потегли да гази протестиращите на бул. " Ситняково ", с маска беше пенсионерката с бастуна на Орлов мост. С маски бяха и служителите на реда, които пребиха студентите под колоните на Министерски съвет.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР