Журналисти от екипа на изданието What Car? са поставили нов

...
Журналисти от екипа на изданието What Car? са поставили нов
Коментари Харесай

Нов световен рекорд за най-много посетени държави с електромобил за 24 часа

Журналисти от екипа на изданието What Car? са сложили нов международен връх за най-вече посетени страни с електрически автомобил за 24 часа.

По време на приключението си, Нийл Уин и Дъг Револта, които са заложили на Porsche Taycan, са посетили общо 14 страни, започвайки от Нидерландия на 25 юли и финиширайки в Сърбия по-късно по-малко от 24 часа по-късно.

За реализирането на самодейността си, публицистите е трябвало да заредят своя електрически автомобил седем пъти на бързи зарядни станции на веригата Ionity, а общото покрито разстояние в новия международен връх е било 1199 благи или към 1920 километра.

От What Car? споделят, че новото достижение е изцяло съпоставимо с това за мотоциклет- Крис Идес, BMW GS Adventure, 2015 година, и с една страна по-малко от абсолютния връх на журналиста Андрю Франкел с Bentley Continental GT от 2018 година.

По време на пътуването си, което е минало и през Белгия, Люксембург, Франция, Германия, Швейцария, Лихтенщайн, Италия, Австрия, Словения, Хърватия, Унгария и Босна, екипът е отчел междинна скорост на придвижване от съвсем 98 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР