Журналистът Цветан Томчев излиза утре, 11 февруари, от 10 часа

...
Журналистът Цветан Томчев излиза утре, 11 февруари, от 10 часа
Коментари Харесай

Втора събота протест пред БНР – уволнете пропагандиста Волгин, настоява журналистът Цветан Томчев

Журналистът Цветан Томчев излиза на следващия ден, 11 февруари, от 10 часа за втори следващ път пред постройката на БНР, с цел да изиска уволнението на съветския пропагандист Петър Волгин. Втора седмица Томчев събира подписка за отстраняването на Волгин-Петров, само че желае редом с това и оставките на управленията на Съвет за електронни медии и на БНР за безучастие против пропагандата в поддръжка на режима в Москва и мръсната война против Украйна.

 4 февруари на митинг пред постройката на БНР, с искане управлението на държавното радио да уволни Петър Волгин. 
Всеки жители, който счита, че Волгин не е публицист, а пропагандист, че не съблюдава медийните стандарти и правилата за обективност и приемливост, може да поддържа подписката ми и самият митинг, съобщи Томчев пред Faktor.bg. Повод за острата  му реакция стана пост във фейсбук на Волгин, който на 1 февруари, разгласен за Ден за респект към жертвите на комунизма оправда незаконния Народен съд. Това беше следващата му провокация към полезностите на демокрацията.

Всяка събота ще бъда пред БНР, с цел да подсещам на управление на медията, че хора като Волгин нямат място в държавното радио, добави Томчев. Инициативата му е подкрепена и от Атлантическия съвет на България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР