Журналистът Мартин Карбовски най-сетне се произнесе по повод скандала, в

...
Журналистът Мартин Карбовски най-сетне се произнесе по повод скандала, в
Коментари Харесай

Ответен удар: Карбовски с първи коментар за секс скандала и обвиненията на Мегз

Журналистът Мартин Карбовски най-накрая се произнесе във връзка абсурда, в който взе участие името му, и обвиняванията на Мегз, че я е изнудвал за секс. "Ще осъждам всеки човек и медия, които популяризират налудни версии по мой адрес ", безапелационен бе той.

Припомняме, че След това пък , с цел да хастари обвиняванията си.

Ето какво написа журналистът във фейсбук:

"Направил съм повече от 600 кино лентата. За първи път ми се случва някой, който съм снимал да повярва, че след осъществено изявление към този момент работи в медийния отрасъл. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същина аз очевидно недооценявам. Затова, по съвет на юриста си, би трябвало със страдание да заявя, че ще осъждам всеки човек и медия, които популяризират налудни версии по мой адрес.

Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде употребен всячески. Други мнения няма да има.

П.П. Свободата ми да работя в никакъв случай не е била подвластна от това “какво ще кажат хората”, по тази причина и в никакъв случай не съм ви занимавал със себе си. Не имам намерение да го върша занапред ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР