Живеещия в Норвегия Светослав напоследък е с побеляла коса и

...
Живеещия в Норвегия Светослав напоследък е с побеляла коса и
Коментари Харесай

Братята Аргирови вече се различават! Единият е с побеляла коса и с 5 килограма отгоре

Живеещия в Норвегия Светослав в последно време е с побеляла коса и с 5 кг повече от софиянеца Благовест, видя HotArena.

Най-известните близнаци на соца – братя Аргирови, живеят на хиляди километри един от различен, само че тези дни отново се събраха дружно за малко. Светослав се завърна от Норвегия поради уговорката си към пловдивски концерт на пианист виртуоз, а с изключение на под тепетата, прекара известно време и в столицата с еднояйчния си роднина Благовест. Именно в София дуетът попадна във фокуса на папараците на " Уикенд ".

58-годишните близнаци бяха засечени да се придвижват с тойотата на Благовест из столичния център. С колата двамата отидоха до компания за дограма, където направиха поръчка на порти и PVC рамки за прозорци. Аргирови имат намерение от следващата година да заживеят в прилежащи къщи в Банкя и евентуално визитата им в офиса на производителите на прозорци и врати беше обвързвано тъкмо с този факт.

Някога пеещите братя си приличаха като две капки вода, само че през днешния ден към този момент могат да бъдат различавани. Благовест е с гарваново черна коса, защото се боядисва, а близнакът му е сензитивно прошарен в главата. Освен това Светослав е и по-пълен от двамата - тежи с към 5 кг повече.

2017-а е последната година, в която членовете на най-известния ни дискотечен дует от соца, прекарват разграничени в разнообразни краища на Европа. Догодина Светослав ще се пенсионира в Норвегия и с жена му ще се открият за непрекъснато в България. През 2018-а с брат му Благовест ще възобновят и театралната си и звукозаписна активност. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР