Жители на Яхиново пред кандидатите от ГЕРБ - СДС: Държавата

...
Жители на Яхиново пред кандидатите от ГЕРБ - СДС: Държавата
Коментари Харесай

Жители на Яхиново пред кандидатите от ГЕРБ - СДС: Държавата забрави, че има села и хора живеят в тях. За една година и половина пирон не се е забил в страната!

Жители на Яхиново пред претендентите от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили: Държавата не помни, че има села и хора живеят в тях. За една година и половина гвоздей не се е забил в страната! Държавата не помни, че има села и хора живеят в тях. За една година и половина гвоздей не се е забил в страната! Строителство, поправки, детски градини, пътища - нищо! С тези думи поданици на едно от най-големите села в Дупнишко и цялата област - Яхиново, посрещнаха лидера на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и някогашен министър на Министерство на вътрешните работи Христо Терзийски, дружно с претендентите за народни представители Радослава Чеканска и Даниел Александров.



На предизборната среща участваха още кметът инж. Методи Чимев, зам.-кметът Крум Милев и съветникът Георги Наумов. “Всеки усеща по ежедневните си разноските какво се случва в страната през последната година. Видя се, че тези, които ни управляваха досега, са неспособни да вземат решение проблемите на хората. Времената са тежки, по тази причина е значимо на 2 октомври да бъдат подкрепени претенденти, които са потвърдили, че могат да извадят България от задълбочаващата се рецесия. Времето за опити свърши! ”, безапелационен бе Христо Терзийски.



Кметът инж. Методи Чимев се обърна към жителите на дупнишкото село с думите: “Всеки прави своя избор - не за мен, не за Ицо, Дани или Ради, а за вас! Правите избора единствено и само за себе си и за вашите деца. Едно нещо мога да ви кажа сигурно: тези хора, с които съм тук, са хора, които могат и сигурно, при добър резултат, ще трансформират обстановката. Молбата ми е на 2-ри да отидете да гласувате. ”



Вторият в листата Даниел Александров разяснява: “Аз избрах да бъда част от огромното семейство на ГЕРБ. И съм благополучен със своя избор, тъй като до себе си постоянно чувствам опита на хора като Христо Терзийски. Усещам, че не съм самичък, че имам колектив и опора. Дори младостта ми да ме подведе, постоянно има някой, който ще ми даде верния съвет. ГЕРБ е най-голямата политическа мощ в България, а не група от хора, които са пристигнали тук за малко и небрежно, които не знаят къде е Яхиново и какви са проблемите на хората. Ние сме тук, с цел да запазим страната си, да спрем хаоса и да спасим България. ”



Радослава Чеканска, която е под номер 4 в листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, бе безапелационна, че когато човек желае да упражнява една специалност, желае да заема даден пост, би трябвало да бъде добре квалифициран и да има нужните пълномощия. “Всички виждаме следствията от хора, които не бяха готови да ръководят страната. Само преди към година и половина, когато имаше работещи министри, кметовете и локалната власт знаеха къде да отидат и да изискат поддръжка и финансиране. А в този момент е цялостен безпорядък! Как ще се отопляваме зимата?! Как ще се обслужват учебните заведения и детските градини?! Оздравително е да има промени, само че би трябвало да знаеш какво правиш ”, уточни Чеканска.



По време на неофициалната среща поданици на Яхиново също споделиха своите терзания от обстановката в страната. 33-годишният Васил, който живее и работи в родното си място, разяснява, че неговите познати и другари вземат по 800 лева на месец, а един звук пелети сега е към 900 лева “И тук не става въпрос единствено за пелетите. На каквото и да се отопляваш към този момент всичко е безумно скъпо! ”, разяснява младежът. “Ако не работиш на няколко места и през почивните дни не се занимаваш с нещо странично, не можеш да свържеш двата края ”, бяха част от мненията на други младежи. “Кафетата са празни към този момент, преди се пълнеха и не можехме да си намерим места, а в този момент няма никой ”, означиха те. По-възрастните поданици на селото също са обезверени от обстановката в страната. 80-годишният дядо Георги съобщи: “Народът е погнусен, докараха ни до там да не можем да си купим хляба! ” А млада майка на две деца изясни, че тази година подготовката на малчуганите за учебно заведение и детска градина е излязла в пъти по-скъпа за съпоставяне с предходната година.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР