Жесток случай на побой над жена, в случая украинка, от

...
Жесток случай на побой над жена, в случая украинка, от
Коментари Харесай

Жесток побой над жена в София, изхвърлена гола и боса на стълбище


Жесток случай на побой над жена, в тази ситуация украинка, от мъж, за който се счита, че е някогашен водач от МВР-болница, а това не е първата му жертва, описа в сряда вечерта. Беше гола, боса. Обезобразена до неразбираемост. Изхвърлена в насипно положение на площадката пред асансьора. Нямаше сили да приказва, не ѝ се разбираше нищо, споделят пред медията съседи на бияча в столичния кв. " Хаджи Димитър " в София, станали очевидци на следствията от ужасяващия побой.

Offnews разполага с фрагменти на обезобразената от ударите жена, само че не ги разгласява, тъй като фотосите са ужасяващи.

Насилието е упражнено във вторник против сряда. След това обвиненият Орлин Гигов се барикадира и до сряда на обед служители на реда договарят с него да ги пусне в дома си. Същия ден се появява информация в Българска телеграфна агенция от Министерство на вътрешните работи, в която акцентът е барикадирането на мъжа и единствено се загатва, че преди този момент от блока е изведена жена, " за която има подозрения, че е станала жертва на принуждение ".

Жената е украинка, приказва доста едва български. С насилника са имали любовни връзки, разкава медията. Нанесла се е да живее при насилника преди към два месеца. И не е първата му жертва. Преди към 4 месеца той е пребил от пердах друга жена и също я е изхвърлил от жилището си. Виждали сме го с още няколко дами, които живееха там за малко и след това изчезваха, описват съседи. Според тях надали това са единствените два случая. Орлин Гигов има и предходни престъпни регистрации, твърди Offnews.

Когато е подаден сигналът за побоя над дамата във вторник, на място са пристигнали 25 служители на реда, две коли за спешна помощ и пожарна кола. Имало и психолог - само че не в помощ на дамата, а с цел да успокоява барикадиралия се, споделят още очевидците.

По думите им откакто медиците са откарали украинката, униформените " 5 часа се суетяха дали да влизат в жилището, или да договарят с мъжа ". Първоначално Гигов не давал признаци, че е в жилището, след към 5 часа почнал да договаря. Когато излязъл, твърдял по какъв начин всичко се е случило " при самозащита " - имал резка на ухото си, за която твърди, че му е породена от смляната от пердах жена.

Пред служителите на реда мъжът споделил още, че от 3 дни я бие и " у тъпия вход няма никой, дето да му каже копче ".

В последна сметка е бил арестуван. Полицията има право да арестува за интервал от 24 часа. Дали мъжът е пуснат на независимост, дали е обвинен и дали казусът е докладван на прокуратурата за искане на непрекъсната мярка за неотклонение, досега няма информация.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР