Прави впечатление, че в последно време водещите на Търси се“

...
Прави впечатление, че в последно време водещите на Търси се“
Коментари Харесай

Меги от „Търси се“ получи просветление за нова възможност за печатане на пачки за сметка на баламите

Прави усещане, че напоследък водещите на „ Търси се “ Меги Димчева и Нели Хаджийска, са се впуснали в проучването на тайните на духа. Само три месеца, откакто Хаджийска потърси духовните учители на родните звезди, колежката й Меги се зае да разкрива тайните на духа. Нещо повече – тя даже става нравствен гуру и има намерение да провежда сбирки, на които дава упътвания на хората по какъв начин да се свързват със себе си благодарение на медитация и музика, което несъмнено няма да е гратис.

 

Меги е получила прояснение, че доста хора изгубили връзката със себе си и тъкмо тя може да им помогне. За задачата към този момент е написала голям брой текстове, с които ще оказва помощ на своите почитатели да медитират в търсене на своето същинско Аз. Освен това на сбирките си ще демонстрира йога практики, ще спомага за свързване на клиентите си с детето в тях, за което ще й оказва помощ нейното лично дете – 9-годишният й наследник Константин, почитателите й ще зареждат кристали с сила и всичко гореизброено ще става благодарение на известни български песни, изпълнени онлайн. Първата колекция е през юни и водещата към този момент продава билетите за вход. Цената е 70 лв. за място. Димчева чака сред 80 и 90 души на срещата, което значи сред 5600 и 6300 лв. доход единствено от това събитие.

Как се е родила концепцията за тези духовни практики? Това станало след 3 години страдалчество, призна в „ Преди обед “ по БиТи Ви известната тв водеща. В рамките на упоменатия интервал от време тя първо изгубила татко си, по-късно майка й се разболяла тежко, а най-после проблеми със здравето имал и синът й. Когато нещата се успокоили, Меги внезапно почнала да изпитва болки в цялото тяло, за които лекарите нямали пояснение. Общувайки с разнообразни хора, в това число с учителката си по йога, звездата осъзнава, че около всичките си отговорности е изгубила връзката със себе си. Решава да тръгне по нравствен път, с цел да я открие, с вяра, че това ще й подскаже тъкмо от какво има потребност, с цел да се усеща добре.

 

Мъжът й Иво й подарил слушалки, с цел да си пуска музика, защото от дълго време била престанала да слуша обичаните си части. Веднъж водещата си пуснала песента на Любо Киров „ Усеща се мощ “ и се разплакала. След това описала възприятията и мислите си, които се били породили, до момента в който слушала песента. Продължила и с други части и точно тези текстове, които тогава написала, счита да употребява като основа за медитациите със своите почитатели.

 

Що се отнася до болките в тялото, те продължавали до през днешния ден, само че не ги изпитвала от самото начало, както преди. Усещала ги главно когато изпитвала отрицателни страсти или когато в нейно наличие се повдигали неприятни тематики.

 

Изхождайки по логиката на тези две „ звезди “, всеки втори българин, с цел да не кажем, че безусловно всеки, може да бъде нравствен гуру, тъй като няма човек, чийто живот да не е бил разтресен от нещо. Повече от явно е, че след Алекс Гърдева, тези двете са следващите шарлатанки, които са си повярвали, или даже и да не са, по този начин го играят, с цел да оберат парите на така и така бедния, само че пък за сметка на това доста доверчив българин.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР