Актрисата Луиза Григорова е избрала доста интересно място, на което

...
Актрисата Луиза Григорова е избрала доста интересно място, на което
Коментари Харесай

Луиза Григорова тръгна на пътешествие с кемпер

Актрисата Луиза Григорова е избрала много забавно място, на което е изкарала Великден. За никого не е загадка, че тя е фен на дивата природа и постоянно залага на нея пред лъскавите петзвездни хотели. Именно заради тази причина, тя е пътувала с кемпер до морето. Отбелязва, че в случай че би трябвало да опише с една дума почивката им, то тя би била „ независимост “.

 

През четирите дни посетили един язовир, две планини, скали над морето и един плаж. И всичко това се случвало без прелиминарен проект или по-скоро с „ непрестанно изменящ се проект “ съгласно думите й. Всички са доста удовлетворени от приключението, даже невръстният им Син Бран доста се забавлявал.

 

Тъй като си дала сметка, че не би могла да отдъхне по различен метод на отмора с детето и даже ще се прибере още по-изморена вкъщи, изрично зачеркнала хотелите, където непрекъснато се следва график, а за нея това е доста изморително. „ Бързай за закуска, след това преобличане – спа, след това няма сауна за мама, тъй като е в детския басейн 3 часа, след това „ хайде да излизаме към този момент “, тъй като, нали, обядът. После, в случай че поспи 1-2 часа, съм най-щастливият човек. Следва отново детски басейн и отново бързане за вечеря. А с кемпера този график и бързане отпадат. Винаги има храна, постоянно има легло и всеки има свободата да прави каквото си изиска. Другото, което доста ни завоюва, е опцията за многообразие. На нас елементарно ни омръзва да седим на едно място, по тази причина доста рядко вървим някъде за повече от З дни, без да се местим “. 

 

Луиза се зарича напълно скоро отново да провежда такава отмора, дори е намислила и дестинация. Остава единствено да откри свободно време сред професионалните си задължения.

 

Григорова има наследник на 3 години от брачна половинка си Мартин Макариев, само че се взема решение на второ дете – тъкмо тъй като е затрупана с работа. Заради пътуванията и театралните изяви, тя все счита, че моментът не е подобаващ. Броени седмици след раждането на дребния Бран, тя се върна на снимачната площадка на кино лентата „ Игра на доверие “ и от този момент не се е серпантина. Иначе мощно се надява някой ден да се снабди с по този начин мечтаната щерка.

 

Григорова и Макариев подписаха брак през лятото на 2017 година и настояват, че връзката им процъфтява. Раждането на детето им ги сплотило, а не ги отдалечило, както се случва при други двойки.

 

„ Познавам Мартин от години. Първо снимахме клип на Миро, само че дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал – по този начин се събрахме. Влюбих се в гения му и по-късно го обикнах като човек “, разказвала е Луиза.

 

Сериалът, за който приказва е „ Дървото на живота “. Искрите сред тях пламнали на снимачната площадка, само че първоначално решили да запазят връзката си в загадка, тъй като Мартин към момента не бил дефинитивно разграничен с някогашната си Кремена.

Поддържал паралелна случка и с актрисата Елена Петрова. „ Бях сигурна, че това е моят мъж и би трябвало да изчакам, с цел да завърши всичките си връзки и да бъде единствено с мен “, признавала е Григорова.

 

Запознати настояват, че в началото Луиза не желала да има деца, а да се посвети на кариерата си, само че в този момент постоянно споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което й се е случвало. Тя изкарала извънредно спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много елементарно свалила и непотребните килограми. Това се случило с повече придвижване в града с бебешката количка. Най-любимото й място за разформироване пък е Витоша, а синът й Бран към този момент е задоволително огромен, с цел да я съпровожда по време на планинските й разходки.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР