Женската тройка Маринела Иванова, Петя Георгиева и Емили Йорданова завърши

...
Женската тройка Маринела Иванова, Петя Георгиева и Емили Йорданова завърши
Коментари Харесай

Осмо място в многобоя за Сливен на Европейското по спортна акробатика

Женската тройка Маринела Иванова, Петя Георгиева и Емили Йорданова приключи на осмо място в многобоя на Европейското състезание по акробатика при младежите (13-19 години).
Сливенските девойки събраха 79.060 точки (26.140 на баланс, 26.590 на движение и 26.330 в комбинираното съчетание), заемайки осма позиция в крайното класиране от 27 участващи женски тройки.

Европейската купа завоюва Англия (Руби Брей, Аби Рийд, Ема Фараж) със общ брой от 83.890 точки.

Треньорът на сливенската тройка Виолета Бинева уточни, че това състезание е било последно за девойките в този тип.

" Така завърши историята на една красива, упорита и надарена тройка. Шампиони на България във всички възрастови групи, години наред. Участници в две Световни шампионати и в този момент осми в Европа.
Успех и шанс на Маринела Иванова в новото и начинание, а то е образование в Национална спортна академия. На другите две девойки Емили Йорданова и Петя Георгиева поисквам триумф в подготовката им за новите типове и сбъдване на фантазията, а тя е международен и европейски орден../чака ни доста работа/.
Благодаря за страстите, вълнението, спомените, красивите моменти, щастливи мигове, смях, сълзи и какво ли още не.Благодаря! ", показа Виолета Бинева след привършване на конкуренцията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР