Жена с убийствен стил, каменно изражение и отвратителен съпруг –

...
Жена с убийствен стил, каменно изражение и отвратителен съпруг –
Коментари Харесай

Бриджит Макрон: Мелания Тръмп крие коя е всъщност

Жена с смъртоносен жанр, каменно изражение и непоносим брачен партньор – по този начин бихме описали в резюме Мелания Тръмп, в случай че ни попитат.

Мнението на първата дама на Франция Бриджит Макрон обаче е по-различно.

След тридневната публична аудиенция във Вашингтон, на която придружаваше брачна половинка си Еманюел Макрон, Бриджит показа каква е в действителност Мелания, когато в близост няма публицисти.

Макрон е уверена, че същинската същина на Мелания Тръмп остава скрита от необятната аудитория. “Тя не може да излезе сама на открито. Дори не може да отвори прозорците на Белия дом”, споделя Макрон за Мелания и за големия напън и непрекъснато наблюдаване, на които е подложена. “Във Франция аз излизам сама всеки ден”, споделя за съпоставяне Бриджит Макрон.

“Мелания в действителност е доста занимателна. Двете с нея имаме еднообразно възприятие за комизъм и доста се смеем заедно”, споделя брачната половинка на френския президент. Тя прибавя, че Мелания е умна и доста отворена. “Тя има доста мощен темперамент, само че прави всичко належащо да го скрие. Всичко в нейното държание е подложено на прекомерно доста тълкования и спекулации”, добавя Макрон.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР