Жена от Джорджия, САЩ, изскочи от колата си, когато забеляза

...
Жена от Джорджия, САЩ, изскочи от колата си, когато забеляза
Коментари Харесай

Изплашена от паяк: Жена скочи от колата си в движение и я удави в реката

Жена от Джорджия, Съединени американски щати, изскочи от колата си, когато видя паяк в купето. 

Събитията се развиват на брега на река Етоуа. Жената се готвела да пусне каяка си във водата. Докато маневрирала с минивана си Киа, тя забелязала ненадейно в скута й паяк.

Изплашена от неочакваната среща с членестоногото, вместо да спре колата и умерено да се отърве от паяка, тя скочила от колата, без даже да се замисли, че тя към момента е в придвижване, пише таблоидът The Mirror.

Микробусът се е претърколил по рид и е паднал в река Етоуа, която е дълга към 260 километра. Полицията пристигнала на мястото, само че закъсняла - микробусът бил липсващ от взор. Според изказването на дамата, той се е преместил надолу по течението няколко фута, преди да изчезне изцяло във водата. Случаен минувач се опитал да помогне и потърси микробуса с лодката си, само че безрезултатно.

Сега застрахователната компания на дамата ще заплати на водолази, които да претърсят реката за микробуса, с цел да дефинират дали може да бъде изваден. Самоличността на дамата и типът паяк, предизвикал случая, остават незнайни.

Припомняме, в Калифорния локалните поданици споделиха, че безусловно са били ударени от „ дъжд от паяци “ - хиляди същества, спускащи се от небето, употребявайки паяжините като дребни „ парашути “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР