Барън Тръмп все още не е завършил гимназия, но вече

...
Барън Тръмп все още не е завършил гимназия, но вече
Коментари Харесай

Синчето на Тръмп влиза в политиката на 18

Барън Тръмп към момента не е приключил гимназия, само че към този момент се е насочил към висшата политическа лига.
 
В сряда вечерта Републиканската партия на Флорида избра 18-годишния минимален наследник на някогашния президент Доналд Тръмп за един от делегатите на Републиканската национална спогодба на щата, съгласно копие от резултатите, прегледани от POLITICO.

Партията на щата избра за делегати и други деца на Тръмп, в това число Ерик Тръмп за ръководител на делегацията - което значи, че той ще показа името на татко си за номинацията - и Доналд Тръмп младши и Тифани Булос, някогашна Тръмп, и брачният партньор ѝ Майкъл Булос за други делегати по право. Представител на акцията на Тръмп съобщи, че Барън " доста се интересува от политическия развой в нашата страна ".

Доналд Тръмп неотдавна се оплака, че няма да може да види по какъв начин Барън Тръмп приключва гимназия поради процеса му в Манхатън, обвързван с откупуване мълчанието на актриса от филми за възрастни, само че съдията отстъпи и му разреши да участва на церемонията идната седмица в академията " Оксбридж " в предградието Уест Палм Бийч. Барън Тръмп не е съобщил какви са проектите му след завършването.

Делегатите ще се явят на Националния конгрес на Републиканската партия в Милуоки през юли. Иванка Тръмп е единственото от петте деца на Доналд Тръмп, което остава отвън политиката, откакто беше старши консултант в администрацията на Тръмп. Подобно на няколко други членове на фамилията си, в този момент тя назовава Флорида собствен дом.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР