Американецът Ник Найдев скочи от 11-ия етаж на круизния кораб

...
Американецът Ник Найдев скочи от 11-ия етаж на круизния кораб
Коментари Харесай

Мъж скочи от 11-ия етаж на круизен кораб и оцеля

Американецът Ник Найдев скочи от 11-ия етаж на круизния транспортен съд на Royal Caribbean Symphony of the Seas, до момента в който той е дебаркирал на пристанището на Насау на Бахамите. Тази история се случи още през 2019 година, само че в този момент, години по-късно, мъжът осъзна на каква заплаха се е изложил.

В навечерието на скока Ник и неговите приятели прекарали занимателна нощ, пили доста алкохолни питиета. В мощно нетрезво положение 27-годишният Найденов решил да скочи от 11-та палуба на круизния транспортен съд, съобщава Ladbible. Приятели снимали момента, в който Ник пада от височина над 30 метра в океана, в който имало доста акули. По знамение Ник оцелява след рухването и оживява, с цел да опише историята, а по-късно призна пред Inside Edition, че „ не го е обмислил “.
 Ник Найдев Ник Найдев
" Спомням си удара във водата, беше много мощно, тъй като беше много високо. Удари ме много мощно в опашната кост и врата, за благополучие не беше нещо съществено. Не знам какво ме сполетя, само че в този миг аз помислих си „ Трябва да направя това “ и след две секунди просто скочих.

Всички, които видели този скок, били просто шокирани от постъпката му. А Ник повърхностно плувал в океана, като че ли нищо не се е случило. За шанс наоколо имало лодка, те му се притекли на помощ и младежът съумял да се качи на лайнера си.

Не е изненада, че Royal Caribbean в последна сметка забрани на Ник и приятелите му да пътуват доживот. Представители на лайнера нарекоха трика „ малоумен и необмислен “, като прибавиха, че „ обмислят правосъдни дейности “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР