Въз основа на месестите шишчета, продавани от уличните търговци в

...
Въз основа на месестите шишчета, продавани от уличните търговци в
Коментари Харесай

Цвъртящи, два пъти подправени телешки шишчета добавят обрат към барбекюто в Деня на паметта

Въз основа на месестите шишчета, продавани от уличните търговци в Китай, тези двойно подправени говежди шишчета се сервират цвъртящи горещи и богато овкусени с кимион и люти чушки — надалеч по-вълнуващо ядене за Деня на паметта от нормалния хот-дог или хамбургер.

В тази рецепта от нашата готварска книга „ Milk Street 365: Универсалната готварска книга за всеки ден от годината, “ опияняваща фалшификация сместа отива върху говеждото тъкмо преди готвене, като се поръсва още най-после. Това основава пластове усет, които не получавате от шишчета, които са просто мариновани и изпечени на скара.

Ленти от телешка пържола първо се комбинират със примес от шери, соев сос и масло, с цел да им се придаде надълбоко пикантна нотка. Поддържането на месото на ленти, а не на кубчета, усилва повърхността, налична за печене, като в същото време подсигурява, че то се готви бързо и отмерено.

Докато месото се овкусява, кимионът, копърът и леките сечуански зърна черен пипер се препичат, до момента в който се появят а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР