Алекс Шаал от Флорида (САЩ) каза, че животът му се

...
Алекс Шаал от Флорида (САЩ) каза, че животът му се
Коментари Харесай

Мъж твърди, че е „хванал Пътешественик във времето ВИДЕО

Алекс Шаал от Флорида (САЩ) сподели, че животът му се прекатурва, откакто е видял млад мъж да изчезва безследно в хамбара му. Мъжът сподели подробностите в едно от видеата си в TikTok.

Видеото на американеца стана вирусно и получи повече от 11,4 милиона гледания. На 29 април мъж показа видео от камери за наблюдаване, което „ взриви “ интернет.

Мъжът желал да даде чартърен дома си в Airbnb, само че бил заставен да отдръпна обявата си, откакто по този начин нареченият странник във времето изчезна в бараката в задния му двор. Той сподели на почитателите си, че натрапникът, облечен в бяла тениска и къси панталони, е сниман по какъв начин минава през портата на парцела му и се насочва към задния двор. След като се луташе малко, мъжът влезе в хамбара на Шаал и изчезна.
 Пътешественик във времето, чужд липсващ в плевня, плевня, жилище чартърен, любознание, обществени мрежи, тайнствен чужд Мъжът решил да се обади в полицията Снимка: TikTok
Мъжът, който живее на пет часа път от парцела си, употребява система от отдалечени високоговорители, с цел да извика на мъжа и да го помоли да напусне, само че на камерата не се вижда никакво придвижване. Той се обадил на полицията и ги помолил да огледат региона, само че те се върнали с празни ръце.

На идващия ден Шаал с изненада получава ново уведомление от системата за сигурност, че някой се разхожда из парцела му. Превъртайки видеото обратно, с смут видял по какъв начин от обора излиза различен, доста по-възрастен мъж. Според него този мъж поразително приличал на първия и наподобява носел същите очила. Американецът не можа да откри нито едно видео на мистериозния чужд, който прониква в хамбара му.
„ Всъщност отстраних обявата от Airbnb. Много хора считат, че е рекламен трик, с цел да я популяризирам, което е доста надалеч от истината. Не желая туристическа атракция, желая елементарна къща “, сподели той.  Пътешественик във времето, чужд липсващ в плевня, плевня, жилище чартърен, любознание, обществени мрежи, тайнствен чужд Вижда се чужд да влиза в двора Снимка: TikTok  Пътешественик във времето, чужд липсващ в плевня, плевня, жилище чартърен, любознание, обществени мрежи, тайнствен чужд
Шаал сподели, че телефонът му почнал да се взривява от шеговити позвънявания и гласове на изкуствен интелект, които му се подигравали за записите от охранителните камери. В последна сметка той трябвало да отстрани рекламата, когато схванал, че някои консуматори се пробват да резервират къщата, без да имат намерение да останат там.

" Не съм излизал от у дома, просто беше полуда. Бях доста обезпокоен ", добави той. 
Replying to @Dmonynet
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР