Жена от Благоевград е задържана след сигнал, че е въвела

...
Жена от Благоевград е задържана след сигнал, че е въвела
Коментари Харесай

Жена от Благоевград излъгала, че ще върне 31 000 лв. на мъж - арестуваха я

Жена от Благоевград е арестувана след сигнал, че е въвела в подвеждане мъж, предал на арестуваната към 31 хиляди лв., оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград.

През вчерашния ден във Второ районно ръководство – Благоевград е получен сигнал от гражданин на Благоевград, че в интервала от 18 юни до 9 октомври тази година му е нанесена вреда на приблизителна стойност към 31 хиляди лв., откакто е въведен в подвеждане, че дадени от него суми ще му бъдат върнати в по-голям размер.

Със заповед за задържане до 24 часа, от работещите по случая полицейски чиновници е арестувана 21-годишна жителка на Благоевград. От полицията показват, че за случая е известена Районна прокуратура – Благоевград и е формирано досъдебно произвеждане, а работата по случая продължава, оповестява Българска телеграфна агенция.

През август тази година от полицията оповестиха за различен случай, при който 65-годишна жителка на Банско е въведена в подвеждане, че ще завоюва парична сума. Това е станало посредством връзка в обществени мрежи в интервала от 21 юни до 3 август тази година. Жената е предоставила данни от банковите си сметки, а след това ѝ е нанесена вреда на приблизителна стойност към 48 хиляди лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР